"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בר ברימר מזהיר: "אל תענו, תחסמו מיד"

השחקן ומשתתף "רוקדים עם כוכבים" יצא בהודעה דחופה לכל עוקבותיו בנוגע לפניות שמתקבלות בשמו: כל הפרטים בפנים

,עודכן
0השמעה
בר ברימר. צילום: אינסטגרם

השחקן, הדוגמן ומשתתף העונה הנוכחית של "רוקדים עם כוכבים",בר ברימר, עדכן את מאות אלפי עוקביו ברשתות החברתיות כי אדם זר פועל באופן אקטיבי תחת זהותו.

על פי הדיווח של ברימר, המתחזה משתמש בשמו כדי ליצור קשר עם נשים, מנהל עמן שיחות אישיות ושולח הודעות המוגדרות על ידי השחקן כ"שטויות מטרידות". האירוע, שהחל לצוף בשתי היממות האחרונות, הביא את ברימר לפעול באופן מיידי כדי להגן על עוקבותיו ולהבהיר את חפותו.

הסטורי של בר ברימר,צילום: אינסטגרם

"זה לא אני"

בסטורי שהעלה לאינסטגרם, הבהיר ברימר את חומרת המקרה: "חשוב לי לעדכן אתכם שביומיים האחרונים אני מקבל הודעות שיש אדם שמתחזה אליי, מנהל בשמי שיחות עם בנות ומדבר המון שטויות מטרידות בשמי".

השחקן לא הסתפק בהבהרה כללית, אלא פנה בבקשה מפורשת לנפגעות: "זה לא אני כמובן ואין לי שום קשר להודעות האלה. ממש מבקש אם קיבלתן הודעה מאדם שמתחזה אליי, בבקשה אל תענו, תחסמו ותדווחו עליו".

בר ברימר,צילום: אינסטגרם

חשיפת מספר הטלפון

בצעד שנועד להרתיע את המתחזה ולסייע לציבור להימנע ממגע עם המספר המטריד, ברימר בחר לחשוף בפני עוקביו את מספר הטלפון שממנו מגיעות הפניות. ברימר סיכם את האזהרה בדאגה מהמשך ההתנהלות של המתחזה וציין כי הוא מקווה שחשיפת המקרה תבלום את הפעילות: "כדי שהאירוע הזה לא ידרדר למקומות גרועים יותר מהודעה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר