נאור ציון נגד "האח הגדול": "העונה הכי גרועה שהייתה, ריבים של ערסים"

הקומיקאי והיוצר יוצא למתקפה חריפה נגד פורמט הריאליטי המצליח • "נמאס לראות אנשים רבים על סיגריות" • מה הוא חושב על המלהקים ''חושבים שהם אלוהים'' • ומה לטענתו חסר לנו על המסך?

נאור ציון. צילום: ניר פקין

הקומיקאי והיוצר נאור ציון העלה סרטון לרשתות החברתיות בו הוא מטיח ביקורת קשה על העונה הנוכחית של "האח הגדול" ועל תעשיית הריאליטי בכלל. ציון, שלא חוסך במילים, מגדיר את העונה ככישלון של מערך הליהוק וטוען כי הקהל הישראלי, במיוחד בתקופה הנוכחית, זקוק למשהו אחר לגמרי על המסך.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Naor Zion (@naor_zion9)

"מראה הפוכה למה שחסר בחיים"

בפתח דבריו מסביר ציון את התזה שלו לגבי טלוויזיה וקולנוע: "זה לא משנה אם אתה עושה סרט קולנוע או סדרת טלוויזיה, אנשים ירצו לראות על המסך את מה שחסר להם בחיים". הדבר השני שצריך להתקיים בכל סדרת טלוויזיה זה שתרצו לשבת עם הדמויות לכוס קפה".

ביקורת חריפה על הליהוק: "ריבים של ערסים וערסיות"

ציון לא עוצר בתיאוריה ועובר לתקוף את המתרחש בבית המפורסם במדינה: "אני לא צופה ממש הדוק, אבל כל פעם שיוצא לי לעבור לערוץ 13, תמיד אני נתקל בעונה הספציפית הזאת בריבים של ערסים וערסיות שלא ברא השטן". הוא מוסיף בנימה צינית: "לפעמים נראה לי ש'האח הגדול' זה פרסומת אחת גדולה לסיגריות".

''העונה הכי גרועה שהייתה'', צילום: רשת 13

הטעות של המלהקים

הביקורת המרכזית של ציון מופנית כלפי האנשים שמאחורי הקלעים: "זאת טעות קשה מאוד, כי כשאתה נמצא בתקופה שכולנו גם ככה שסועים פה, הדבר האחרון שאנשים רוצים לראות זה אנשים רבים''.

על המלהקים הוא אומר: "הם טועים בהרבה מאוד ריאליטי כי הם עובדים על שטאנץ קבוע של ליהוקים. יש איזה מלהק אחד שחושב שהוא אלוהים, הם מנסים לשכפל דברים שעבדו להם בעבר במקום לפתח את המחשבה למה שנכון קדימה".

"העונה הכי גרועה שהייתה"

לסיכום, ציון לא משאיר מקום לספק לגבי דעתו על העונה הנוכחית: "זאת עונה באמת, מכל מה שיצא לי לראות, הכי גרועה שהייתה ב'האח הגדול'. סורי, מתנצל בפני אלו שליהקו, וזה באשמת המלהקים".

הוא קורא להפקה להביא דמויות שיכולות להוות השראה: "תביאו אנשים טובים, כאלה שכולנו נישא אליהם עיניים ונגיד 'וואו, כאלה אנשים היינו רוצים בחיים שלנו'" .

''מלהק חושב הוא אלוהים'', צילום: שי יחזקאל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר