"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בן הזוג של נסרין קדרי: "מוכן לפנות את הבית לטובת משפחה בלי ממ"ד"
דיוויד זיטון פרסם סטורי בו הציע את ביתו באשדוד לטובת אנשים שחיים ללא מיגון תקני • "אם אתם מכירים משפחה או אנשים מבוגרים - זה הזמן לעשות מצווה"
נסרין קדרי ודיויד זיטון. צילום: טל חמדי ניר אמיתי

בן הזוג של נסרין קדרי: "מוכן לפנות את הבית לטובת משפחה בלי ממ"ד"

דיוויד זיטון פרסם סטורי בו הציע את ביתו באשדוד לטובת אנשים שחיים ללא מיגון תקני • "אם אתם מכירים משפחה או אנשים מבוגרים - זה הזמן לעשות מצווה"

אביב דרורי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מאות אלפי תושבים במדינת ישראל עוברים את המלחמהללא מרחב מוגן תקניוכל אזעקה היא רולטה רוסית עבורם. במקרה הפחות גרוע, הם מעבירים לילות שלמים במקלטים ציבוריים - חוויה לא נוחה בלשון המעטה. דיוויד זיטון, בן הזוג של הזמרת נסרין קדרי, לא נותר אדיש לעניין - והציע את הדירה שלו באשדוד למי שלא התברכו בממ"ד.

מי קופץ על המציאה?, צילום: צילום מסך אינסטגרם

"הודעה חשובה. בעקבות המצב, אני מוכן לפנות את הבית שלי לטובת משפחה שאין לה ממ"ד. הבית שלי נמצא באשדוד, 90 מטר (חדר וסלון), כמובן שהבית נקי ומצוחצח. אם אתם מכירים משפחה כזו או אנשים מבוגרים - זה הזמן לעשות מצווה ולעזור אחד לשני. שבת שלום לכולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...