חנן בן ארי: "תורידו את העיניים"
אחרי אזעקות שנשמעו בפרדס חנה, חנן בן ארי פרסם סרטון עם בתו בו אמר "ששמו עין" על היישוב • הדברים מגיעים ימים לאחר מערכון של "ארץ נהדרת" על המקום
,עודכן
0השמעה
האזעקות שנשמעו היום (שני) באזור פרדס חנה גררו תגובה ישירה מהזמרחנן בן ארי, תושב המקום. בן ארי תיעד את עצמו כשהוא מחזיק את הבת שלו ושלהדסה בן ארי, ובחר להגיב למציאות הביטחונית בצורה הומוריסטית, תוך כדי שהוא מפנה אצבע מאשימה כלפי מי שלטענתו הפעילו "עין הרע" על האזור.
בסרטון, פנה בן ארי ישירות לקהל העוקבים שלו באמירה ברורה: "לכל הקנאים והקנאיות ששמו עין על פרדס חנה... והביאו עלינו אזעקות היום ועניינים, תורידו את העיניים שלכם מפרדס חנה. בסדר?". דבריו לוו בקריאת "יימח שמכם, טפי!" שנשמעה ברקע.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
פוסט משותף על ידי Hanan Ben Ari חנן בן ארי (@hananbenariofficial)
המערכון של ארץ נהדרת
קריאות אלו הגיעו ככל הנראה בעקבות המערכון האחרון מסדרת המערכונים של"ארץ נהדרת"על פרדס חנה, ששודר בשבוע שעבר. המערכון הציג את התושבים כמנותקים משגרת המלחמה של שאר תושבי המדינה, תוך הדגשת האמרה שבאזור זה לא נשמעות אזעקות.
- המערכון המדובר

