"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: חשיפה ראשונה ל"מבצע שלאגר"

הקומדיה המבוססת על מציאות דמיונית בה קצין או"ם אוסטרי מסתבך עם מאפיונר גרוזיני מצליחה להצחיק ולרתק • בין השחקנים: מירב פלדמן ודני שטג • קבלו הצצה

,עודכן
צילום: מתוך הסרט // בהחלט שלאגר. דני שטג

קבלו הצצה ראשונה מתוך הסרט "מבצע שלאגר": קומדיה חדשה בבימויו של הבמאי האראלד זיכריץ, על פי רעיון של מיכה שגריר.

הקומדיה מתרחשת במזרח התיכון, בעקבות הסתבכות של קצין אוסטרי בכוח השלום של האו"ם, וכל זאת על רקע הסכם שלום בין לבנון לישראל, למגינת ליבם של חיילי האו"ם המתים משעמום בעמדות על הגבול.

במרכז הסרט עומד כאמור קצין האו"ם האוסטרי, וורנר באומשלאגר (תומאס שטיפסיץ), שלרוע מזלו משרת במזרח התיכון בגבול לבנון ישראל, דווקא בתקופה דמיונית בה נחתם הסכם שלום בין הצדדים, וכבר שלושה חודשים שהגבול שקט, לאכזבתם של גורמים שונים בשתי המדינות וגם כמה חיילי או"ם, שחייהם ללא מלחמה אינם חיים.

מעריב לנוער: "נטע מעודדת השמנת יתר"

"משחקי הכס" 8, פרק 6: סוף לסיקור

"הישרדות VIP": נעמה קסרי לניצחון?

לסיום: עוד פאשלה ב"משחקי הכס"

במקביל, בזמן שהוא חי על התפר בין המדינות, וורנר החנון והחיוור מספיק לצבור רקורד מרשים לכל הדעות: יש לו מאהבת ישראלית, מאהבת לבנונית ואישה שמחכה לו בבית באוסטריה.

אלא שהכל מסתבך בצורה מסחררת וקומית, כשהוא מקבל מעטפת סחיטה ממאפיונר גרוזיני מצפון ישראל בשם שלווה. המכתב גורר את החנון האוסטרי להתחיל מסע, שמאיים להחריב את מגדל הקלפים המרשים שבנה.

בסרט מככבים מורן רוזנבלט, מירב פלדמן, תומאס שטיפסיץ,דני שטג, זהר ליבה, קובי פרג', נורמן עיסא, נתי רביץ, עלי סולימאן, שרון אלכסנדר.

תסריטאית: מעיין עוז.

"מבצע שלאגר", בקולנוע החל מ-6.6.19

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר