"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אני מרחם על מי שמשלם את המחירים האלה": מעריצים זועמים על הכוכב ההוליוודי

מר. טי, כוכב צוות לעניין ו-רוקי 3, כמעט ולא מופיע בפומבי – אבל כשסוף סוף ניתנת ההזדמנות, היא מגיעה עם תג מחיר כבד • מעריצים זועמים: "350 דולר לחתימה? זה הזוי!"

,עודכן
0השמעה
מר.טי - כלכך הרבה כסף לחתימה?. צילום: NBC-TV / The Kobal Collection

למשך עשורים, מר. טי היה אחד הכוכבים הבלתי נשכחים של המסך הגדול והקטן. דמותו הקשוחה, השרשרת המוזהבת והסגנון הייחודי הפכו אותו לאייקון של שנות ה-80, עם תפקידים בלתי נשכחים בסדרה צוות לעניין ובסרט רוקי 3, שם גילם את המתאגרף קלובר לאנג מול סילבסטר סטאלון. בנוסף, הוא השתתף בסרטים נוספים והיה דמות בולטת בזירת ההיאבקות של ה-WWF, ואף לקח חלק ב-רסלמניה הראשונה לצד האלק הוגאן. למרות זאת, בשנים האחרונות הוא כמעט ולא הופיע באירועים ציבוריים – מה שהפך את ההכרזה על השתתפותו באירוע מעריצים נדיר לאטרקציה גדולה.

אלא שמה שאמור היה להיות חגיגה למעריצים, הפך לסערה בעקבות המחירים שנחשפו: על חתימה אישית מר. טי גובה החל מ-259.99 דולר, ועל תמונה חתומה מראש – לפחות 264.99 דולר. עבור מעריצים שמעוניינים בפגישה איתו, מדובר בתג מחיר יקר במיוחד.

"לא כוכב מהשורה הראשונה – זה 2025, לא שנות ה-80"

ברשתות החברתיות המעריצים לא נשארו אדישים. רבים מהם טענו כי המחיר מנותק מהמציאות, במיוחד בהתחשב בכך שמדובר בכוכב עבר שלא פעיל בקולנוע או בטלוויזיה בשנים האחרונות. "350 דולר לחתימה? זה פשוט לא הגיוני!", כתב מעריץ זועם. אחר הוסיף: "אני מרחם על מי שמשלם את המחירים האלה. הוא היה אגדה בשנות ה-80, אבל אנחנו ב-2025. זה לא עובד ככה".

מעריץ נוסף חלק חוויה אישית מאכזבת: "פגשתי אותו בעבר והוא חתם לי על דברים בחינם, אפילו הצטלם איתי בלי לבקש תשלום. הוא באמת אדם נהדר, אבל זה פשוט הזוי שהיום צריך לשלם מאות דולרים רק כדי לקבל חתימה ממנו".

צוות לעניין - אבל המחיר של החתימה לא לעניין,צילום: NBC-TV / The Kobal Collection

בין הביקורות, היו גם מעריצים שניסו להגן עליו וציינו כי מדובר בכוכב שנעדר מהעין הציבורית זמן רב, ושזו אחת ההזדמנויות היחידות לפגוש אותו. אחרים, לעומת זאת, המשיכו לטעון שמדובר בהפקה גרידית: "עוד חלום שנהרס בגלל תאוות בצע", סיכם אחד המעריצים.

מר. טי לא נחשב לדמות שמרבה להופיע באירועים פומביים, מה שהפך את החתימות שלו לפריט אספנים נחשק. אבל האם המחיר מצדיק את ההייפ? רבים חושבים שלא. עם תג מחיר שמתקרב ל-300 דולר לחתימה, נראה שחלק גדול מהמעריצים ייאלץ להסתפק בזיכרונות ישנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר