"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
זה שחקן הענק שצפוי לככב בסרט האחרון בהחלט של טרנטינו
מדובר בשחקן אשר הבמאי המוערך עבד איתו בעבר • כידוע, הסרט יהיה העשירי והאחרון של טרנטינו
קוונטין טרנטינו בפסטיבל קאן ב-2023. צילום: איי.אף.פי.

זה שחקן הענק שצפוי לככב בסרט האחרון בהחלט של טרנטינו

מדובר בשחקן אשר הבמאי המוערך עבד איתו בעבר • כידוע, הסרט יהיה העשירי והאחרון של טרנטינו

,עודכן
0השמעה

בפעם השלישית:קוונטין טרנטינוובראד פיטצפויים לשתף פעולה.

בעוד פיט עסוק בשנים האחרונות בעיקר במאבקים משפטיים מתישים נגד אם ילדיואנג'לינה ג'ולי, טרנטינו מבלה את ימיו בישראל בה הוא מגדל שני ילדים עם אשתו דניאלה פיק, ולפי הדיווחים צפוי ללהק את פיט לסרטו הבא "The Movie Critic" שצפוי להיות סרטו העשירי והאחרון.

בראד פיט בטקס פרס הסזאר,צילום: אי.אף.פי

כאמור, טרנטינו ופיט שיתפו פעולה פעמיים בעבר ("ממזרים חסרי כבוד" ו"היו זמנים בהוליווד" - עליו זכה פיט גם בפרס האוסקר בקטגוריית שחקן המשנה). הבמאי המוערך זוכה האוסקר חלק לשחקן זוכה האוסקר אף הוא לא מעט שבחים בעבר. "הוא אחד מהשחקנים הגדולים על המסך שנותרו", פרגן לו בראיון למגזין GQ. "זה זן שונה של בן אדם".

"The Movie Critic" צפוי כאמור להיות הסרט העשירי והאחרון בבימויו של טרנטינו. לא רבות ידוע על הסרט שצפוי לצאת למסכים בשנת 2025, אך לפי מקורות יודעי דבר, עלילת הסרט תתמקד בלוס אנג'לס של סוף שנות ה-70 והדמות הראשית בסרט תהיה ככל הנראה אישה שדמותה תהיה מבוססת על מבקרת הקולנוע המפורסמת פאולין קייל.

דניאלה פיק וקוונטין טרנטינו,צילום: רויטרס

טרנטינו, שידוע בזכות שוברי קופות נוספים בבימויו דוגמת "ספרות זולה", ג'אנגו ללא מעצורים", "כלבי אשמורת" ו"להרוג את ביל", הצהיר בעבר כי הוא מתכוון לפרוש מעולם הקולנוע והבימוי בתום הפרויקט העשירי שלו. "אני חושב שכשזה מגיע לקולנוע הגעתי לסוף הדרך שלי", שיתף לפני מספר שנים על כוונתו לפרוש מבימוי קולנועי בריאיון ל-GQ אוסטרליה, אך הדגיש כי לא מדובר בסוף דרכו היצירתית. "אני רואה את עצמי כותב ספרים על קולנוע ואתחיל לכתוב מחזות כדי שאישאר יצירתי. אני פשוט חושב שנתתי כל מה שיכולתי לקולנוע", הוסיף ושיתף מי שהספיק מאז גם להוציא שני ספרים מצליחים ועובד גם על צילום סדרת טלוויזיה.

בראד פיט,צילום: Gettyimages

פיט, שכאמור מופיע בכותרות בשנים האחרונות בעיקר בהקשר למאבק הגירושים עתיר הדרמות שלו עם אנג'לינה ג'ולי, מצטלם לסרט המדובר על מרוץ הפורמולה 1 (שטרם זכה לשם רשמי) שבו הוא מככב בתפקיד הראשי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו