"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות המלחמה: הכוכב הבינלאומי לא יגיע לפסטיבל הקולנוע הגאה בישראל

אירוע הקולנוע הנחשב, שנדחה בעקבות אירועי שבת השחורה, יתקיים במהלך חודש דצמבר • את הפסטיבל יפתח בבכורה ארצית הסרט "כולנו זרים" אשר נחשב לאחד הפרויקטים המדוברים של עונת הפרסים הקרובה • השתתפותו של השחקן ניקו טורטורלה, שאמור היה להיות אורח הכבוד, בוטלה בעקבות הלחימה

,עודכן
0השמעה
"כולנו זרים". צילום: באדיבות פורום פילם

שבת השחורה של 7 באוקטובר והמלחמה שפרצה בעקבותיה דחתה אירועי תרבות רבים, בהם גם הפסטיבל הבינלאומי ה-18 לקולנוע גאה TLVFest. כעת, עם הניסיון לחזור לסוג של שגרה בצל הלחימה, מודיעים בפסטיבל על מועד חדש.

הפסטיבל יתקיים בין 21 ל-31 בדצמבר בסינמטק תל אביב, מרכז תרבות אניס ביפו ובמרכז לתרבות אלטרנטיבית. את הפסטיבל יפתח בבכורה ארצית הסרט "כולנו זרים", סרטו של אנדרו היי, בכיכובם של אנדרו סקוט, פול מסקל, ג'יימי בל וקלייר פוי.

"חתונה פרסית",צילום: באדיבות סוני ופורום פילם

הסרט, שעוסק בתסריטאי צעיר שמפגש עם שכן מסתורי משנה את מהלך חייו, נחשב לאחד הסרטים המסקרנים והמדוברים של עונת הפרסים הקרובה, כמועמד מבטיח לפרס האוסקר לסרט הטוב ביותר ולשחקנים הטובים ביותר. בטקס הפתיחה בהנחיית השחקנים איילת רובינסון וגל ניסים יוענק פרס אות ההוקרה המסורתי של הפסטיבל לקולנוענית והאקטיביסטית אביגיל שפרבר, ובטקס חלוקת הפרסים שיתקיים ב-28 בדצמבר יוקרן "חתונה פרסית", סרטה של מרים קשווארץ.

ניקו טורטורלה מתוך "משפחה בהתאמה",צילום: פסטיבל הקולנוע הגאה

בפסטיבל אמור היה להשתתף אורח הכבוד ניקו טורטורלה, השחקן והאקטיביסט הביסקסואל והפוליאמורי המוכר, בין היתר, מסרטים כמו"צעקה 4"ו"הסגת גבול" אשר עתיד היה להציג את סרטו החדש "משפחה בהתאמה" שביים אנדי ולנטין וכן אמור היה לקבל את אות ההוקרה של הפסטיבל בטקס הפתיחה. בעקבות מלחמת חרבות ברזל, השתתפותו באירוע בוטלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר