"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר מות נכדו: רוברט דה נירו בתגובה ראשונה

השחקן המוערך והוותיק, שהיה סבו של ליאנדרו דה נירו אשר הלך לעולמו בגיל 19 בלבד, מסר הצהרה לתקשורת בדבר האבל הקשה שאותו הוא חווה בימים אלה

,עודכן
0השמעה
רוברט דה נירו. צילום: רויטרס

רוברט דה נירו הגיב לראשונה עלמות נכדובן ה-19 בתחילת השבוע, שכידוע שיחק בעבר בסרט "כוכב נולד". כזכור, ליאנדרו דה נירו רודריגז נמצא לפני כיומיים ללא רוח חיים בדירה בניו יורק. אף שסיבת מותו הרשמית של הצעיר לא פורסמה, ההערכות הן כי האירוע הטרגי נבע משימוש בסמים, שכן אבקה לבנה נמצאה בסמוך לגופת המנוח.

"כוכב נולד" - טריילר. באדיבות yes (ארכיון)

"אני חווה מצוקה גדולה בעקבות מותו של נכדי האהוב ליאו", נמסר בהודעה קצרה מטעם הכוכב ההוליוודי בן ה-79. "אנחנו מעריכים מאוד את דברי הניחומים של כולם, ומבקשים שתכבדו את הפרטיות שלנו בזמן שאנו מתאבלים על ליאו", סיכם הסב ההמום, שהפך לאב בפעם השביעית רק לפני חודש.

ליאנדרו היה בנה של דרנה דה נירו ונכדה של דיאן אבוט, שלה נישא רוברט דה נירו בשנת 1976. אף שהשניים התגרשו ב-1988, המשיך השחקן המוערך להיות חלק בלתי נפרד מחייהם.

רוברט דה נירו,צילום: רויטרס

ליאנדרו עצמו היה אף הוא שחקן, ששאף ללכת בדרכו של סבו. בין היתר, הוא הופיע בתפקיד קטן ברימייק של "כוכב נולד" מ-2018, עם ליידי גאגא וברדלי קופר, כאמור.

View this post on Instagram

A post shared by Drena (@drenadeniro)

בהודעה נפרדת ששיתפה דרנה דה נירו באינסטגרם, כתבה האם השבורה: "המלאך היפה והמתוק שלי. מילים לא יתארו את אהבתי אליך מהרגע שבו הרגשתי אותך בבטן שלי. אני לא יודעת איך לחיות בלעדיך, אבל אנסה להמשיך להפיץ את האהבה ואת האור שגרמת לי להרגיש רק בלהיות אמא שלך. אני כל כך מצטערת, תינוק שלי. נוח על משכבך בגן העדן הנצחי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר