רותם אבוהב. צילום: מתוך "שום פלפל ושמן זית"

"חיבקתי אותך והתחלתי לבכות": רותם אבוהב על המפגש עם חיים כהן בתחילת המלחמה

במסגרת התוכנית האהובה "שום, פלפל ושמן זית" של חיים כהן, רותם אבוהב מספרת על המפגש הראשון שלהם - שהתרחש בזמן ביקור שלה לבד בבית חולים אחרי ה 7 באוקטובר

[object Object]

אם גם אתם מכורים לתוכנית בישול, אתם בטח כבר יודעים שהשף חיים כהן פוגש בכל שישי בערב במטבח אורחים מוכרים ומבשל איתם ארוחה המשלבת שיחה על ילדות, אהבות, זכרונות וחלומות של אוכל, במסגרת התוכנית האהובה - "שום, פלפל ושמן זית". 

השבוע כהן מארח את השחקנית והקומיקאית רותם אבוהב לשיעור מצחיק ומרגש בבישול למשפחה, בו היא משתפת מה היה במפגש הראשון שלה עם חיים - שהתרחש בזמן ביקור שלה לבד בבית חולים אחרי ה 7 באוקטובר.

"זה שפגשתי אותך בבית חולים בתחילת המלחמה, זה לא מקרה. כולם היינו בהלם.. זה היה השבוע הראשון של המלחמה", חיים מספר, "היינו בהלם באמת רק מלשמוע וממה שקרה". 

רותם למעשה מספרת כי כל ההופעות שלה בוטלו, ולכן החליטה לצאת לבתי חולים. "יצא שאני מסתובבת שלוש שעות בסורוקה לבד. והסיפורים שם היו מאוד קשים", היא מתארת, "הכל היה טרי, הכל היה קשה, עברתי מחדר לחדר. ואז פשוט יצאתי, וראיתי אותך.. ואז פשוט חיבקתי אותך, והתחלתי לבכות עליך, כי אני פשוט לא הכרתי אף אחד, וכששאלת אותי מה שלומי, אז פשוט התחלתי לבכות".

"אתה לא יכול להיכנס לחדר כשאתה בוכה", היא מוסיפה, "כי אתה בעצם בא לחזק. אתה לא יכול להיכנס חלש, גמור".

הפרק המלא של "שום, פלפל ושמן זית" עם השף חיים כהן ישודר הערב, שישי, בשעה 19:00 בכאן 11

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...