"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כריס רוק מגיב לראשונה לתקרית הסטירה של וויל סמית

בספיישל קומי שהסטנדאפיסט צילם לנטפליקס, הוא התייחס לטקס האוסקר בשנה שעברה, שבו הוכה על ידי השחקן

,עודכן
0השמעה
וויל סמית' מכה את כריס רוק בטקס האוסקר, צילום: רויטרס

כמעט שנה לאחר שחטף סטירהמוויל סמית' במהלך טקס האוסקר האחרון, כריס רוק התייחס לראשונה לתקרית שהסעירה את העולם.

"כולם יודעים, כן, זה קרה, הרביצו לי לפני שנה – החטיף לי הבן ז*** הזה. אנשים אומרים שמילים פוגעות, אבל מי שאומר את זה מעולם לא הוכה בפניו", אמרהקומיקאיבן ה-58 במהלך ספיישל קומי שצולם עבור נטפליקס. "אני מתכוון לנסות לעשות את המופע הזה מבלי להעליב אף אחד, כי אף פעם אי אפשר לדעת למי אתה יכול לעשות טריגר", אמר בתחילת הספיישל.

כריס רוק (ארכיון),צילום: Getty Images

במשך התקופה שחלפה מאז התקרית, סמית' (שזכה באותו טקס באוסקר על תפקידו ב"משפחה מנצחת"), הגיב לה במספר הזדמנויות. עם זאת, העולם כולו רצה לשמוע את דבריו של רוק – אבל הוא העדיף לשמור את הטוב ביותר עבור המופע שלו, שנקרא "Selective Outrage".

"אנשים שאלו אותי אם זה כאב, אבל זה עדיין כואב! שמעתי את 'Summertime' (להיט של סמית' משנת 1991, ע"א) מצלצל באוזניים שלי. אני לא קורבן. ספגתי את המכה הזו כמו פקיאו (התייחסות למתאגרף הנודע מני פקיאו, ע"א)", אמר לקול שאגות הקהל.

"כולנו נבגדנו, אבל אף אחד מאיתנו לא רואיין על ידי האדם שבגד בנו", צחק רוק בהתייחסות לתוכניתה של ג'יידה פינקט-סמית', אשתו של וויל, עליה צחק הסטנדאפיסט רגע לפני התקרית, שראיינה את בעלה לאחר המקרה. "היא פגעה בו יותר ממני". בכך רוק התייחס לנישואיהם של סמית' ופינקט, שידעו משברים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר