ללא חולצה ומוקף בחורות בביקיני: לאונרדו דיקפריו בתמונות לוהטות

השחקן זוכה האוסקר בן ה-48 תועד במצלמות הפפראצי כשהוא נופש עם חבריו על יאכטה מפוארת, מוקף בנשים צעירות ובעיקר נהנה מהחיים • עדיין חתיך?

לאונרדו דיקפריו, צילום: Gettyimages

בפעם האחרונה שלאונרדו דיקפריו עלה על אוניה זה לא נגמר בטוב כזכור, אבל נראה שהשחקן זוכה האוסקר לא נותן לטראומת הטיטאניק להפחיד אותו והוא מנצל את זמנו וכספו בחופשה אקזוטית מפנקת לכבוד השנה האזרחית החדשה.

דיקפריו בן ה-48, שפעם נחשב לשובר לבבות רציני, תועד בתחילת השבוע על ידי צלמי פפראצי כשהוא נופש באי האקזוטי סנט בארטס על סיפונה של יאכטה מפוארת, כשהוא מסתובב על הסיפון בבגד ים כחול, שרשרת כסופה וכרס קטנה.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Leonardo DiCaprio (@ilovedicapriooo)

דיקפריו, שנמצא כרגע בחופשה יחד עם חברו הטוב השחקן טובי מגווייר והזמר דרייק, לא היה לבד על סיפון היאכטה ולצידו נצפו גם לא מעט נשים לבושות בביקיני, כשהחבורה כולה נראית מאושרת ונינוחה.

 

-
**

מי שלא נצפתה לצידו של דיקפריו, לצערם של הצלמים היא ויקטוריה לאמס, דוגמנית ושחקנית בת 23, ששמה עלה לאחרונה לכותרות כבת הזוג החדשה האפשרית של הכןכב, לאחר שאלה תועדו מבלים יחדיו. גם ג'יג'י חדיד, דוגמנית העל הידועה ומי ששמה נקשר אף הוא באופן רומנטי לזה של דיקפריו בחודשים האחרונים, לא נראתה באופק.

הגולשים, אגב, פחות התרשמו מהחופשה האקזוטית של השחקן רודף השמלות, כשרבים זעמו על כך שדיקפריו, שמציג את עצמו כפעיל סביבתי נלהב שנלחם על הצלת כדור הארץ, נופש ביאכטה מזהמת שגורמת נזק רב לסביבה.תשאיר את ההגנה על הסביבה לאזרחים הפשוטים ותמשיך לנפוש", הגיבו בזעם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר