כשבועיים לאחר שהטילו את הפצצה על גירושיהם, הבוקר (ראשון) הגיעו אייל גולן ודניאל גרינברג לבית משפט השלום בראשון לציון כדי לחתום סופית על הסכם הגירושים ביניהם.
למי שציפה לפרצופים זועמים וניסיונות בריחה מהצלמים במקום נכונה הפתעה, כשהשניים יצאו מהבניין והצטלמו מחובקים ומחויכים, כשהם משדרים לפחות למראית עין כי הם בטוב.
גרינברג אף שיתפה את מאות אלפי עוקביה באינסטגרם במחשבותיה וכתבה מתחת לתמונה של השניים בסטורי שהעלתה: "אני יודעת שלרובכם זה מוזר, וגם לנו האמת. היום אייל ואני חתמנו על צעד נוסף ואנחנו עדיין מחובקים, חברים ואוהבים.

"פרידות זה לא דבר פשוט ובטח שלא גירושים, אבל אנחנו נמשיך להיות חברים קרובים עבור הילדים שלנו כי הם כל העולם שלנו ולמענם נעשה הכל. בחרנו לשתף אתכם על מנת לשלול שיח לא מדויק כזה או אחר על חיינו האישיים וכמו דף פתוח. זו המציאות שלנו".
גרינברג עברה בסוף השבוע למשכנה החדש ברחובות לדירה הממוקמת שתי קומות מתחת לזו של אחותה קארין, כך שזו תוכל לעזור לה בתקופת ההסתגלות שלאחר הגירושים בכל הקשור לחלב, סוכר ופפראצי ,וכמובן בבייביסיטר על שני ילדיהם המשותפים של גולן וגרינברג, מיאל ורון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו