"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוכב "האח הגדול" זומן לחקירה במשטרה
לאחר שזומן לחקירה במשטרה בחשד להסתה, גיא איתן לוקח צעד אחורה ומסביר לגולשים מדוע • "אני לא הצל ואני לא נטלי דדון"
הסלון בבית האח הגדול 2023, באדיבות סטטוס רהיטים וצמר שטיחים יפים. צילום: ליאור גרונדמן

כוכב "האח הגדול" זומן לחקירה במשטרה

לאחר שזומן לחקירה במשטרה בחשד להסתה, גיא איתן לוקח צעד אחורה ומסביר לגולשים מדוע • "אני לא הצל ואני לא נטלי דדון"

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר שפעל לארגון הפגנה השבוע מתחת לביתו של חבר הכנסת עופר כסיף, יוצא "האח הגדול"גיא איתןעדכן אמש (שלישי) את עוקביו באינסטגרם כי זומן לחקירה במשטרה בחשד להסתה.

גיא איתן במסר למחזרת האנונימית (ארכיון)

איתן, שידוע בסטוריז הציניים והמטרילים שהוא משתף עם עוקביו, פעל כאמור בשבוע האחרון לארגון ההפגנה, במסגרתה גייס גם את מפיקת האירועים אירית רחמים ופעל גם להבאת גמלים וחמורים. אתמול בשעות הערב איתן עדכן את 246 אלף עוקביו באינסטגרם כי זומן לחקירה במשטרה בחשד להסתה והוא מבקש לקחת צעד אחורה ולסיים את חלקו ביוזמה.

"הייתי בשיעור תורה והתקשרו אליי מהמשטרה לבקש שאתלווה אליהם", שיתף איתן בהשתלשלות האירועים. "הגעתי בכוחות עצמי לתחנה. המטרה שלי זה לעשות טוב, אבל אני לא יכול להזיק לעצמי. מדברים איתי פה על הסתות ושלא נדע. זה פחות אני", אמר.

גיא איתן, צילום: אורן בן חקון

"מי שרוצה שיילך להפגין, אבל שחררו אותי מההפגנה הזו. אני לאהצל, כבודו במקומו מונח, אני לאנטלי דדון, כבודה במקומה מונח. בסך הכל רציתי להעביר את המסר בקצת סתלבט ושיהיה כיף לכולם. אבל זה לא אני משטרות וזה לא אני אלימות וזה לא אני להסתבך בדברים האלה. אני מתנצל. מי שרוצה שיילך להפגנה ביום חמישי אבל שחררו אותי", אמר.

ח"כ עופר כסיף, צילום: אורן בן חקון

לסיום ביקש איתן להבהיר כי העובדה שהזכיר את שמם של הצל (יואב אליאסי) ונטלי דדון אין פירושה כי הוא אומר שהם מעודדים אלימות. "הם נלחמים בשביל הימין ואני גם ימני, אבל המטרה שלי היא לעשות סתלבט. זה לא אני כל הבלאגן הזה מסביב, אני מתנצל. אוהב אתכם ומקווה שצחקתם ונהניתם, אבל כשדברים מסלימים לכיוון הזה, זה כבד עליי וגדול עליי. לילה טוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...