כוכב "האח הגדול" נגד הביקורת על החיילים שירו בשוגג: "אף אחד מאיתנו לא היה בקרב"

משתתף "האח הגדול" גיא איתן שם לב לביקורת שהופנתה מצד מובילי דעת קהל כלפי חיילי צה"ל, שהרגו בשוגג שלושה חטופים ישראלים • הוא השתמש במילים בוטות ויצא נגד הקובלנות

צוות "האח הגדול". צילום: אורן בן חקון

פליט "האח הגדול" גיא איתן ניצל אמש (שבת) את השעות הקטנות של הלילה כדי לתקוף את הביקורת שהופנתה לדעתו כלפי חיילי צה"ל, על רקע הירי בשוגג בשלושת החטופים הישראלים.

סתיו לאחר היציאה מבית "האח הגדול". צילום: אסף הדר (ארכיון)

"שבוע טוב לכולם. אני חייב להגיד כמה מילים על כל הבלאגן הזה שהולך פה", אמר איתן. "אני רואה יותר מדי תגובות על חיילי צה"ל שהרגו את שלושת החטופים שלנו, ויכול להיות שזו באמת דעה לא פופולרית וזה יעלה לי כביכול בעוקבים - אבל שם עליכם ז*ן. אף אחד מאיתנו לא היה בקרבות. תפסיקו לבקר את הצבא. הצבא שומר עלינו. כל הילדות האלה שיש להן שניים וחצי עוקבים, ואחרים שחושבים שהם יכולים לבקר את החיילים שלנו - לא נראה לי לעניין. אנחנו מדינה דמוקרטית, אבל יש גבול גם לדמוקרטיה. יאללה, סתמו את הפה שלכם. סליחה שקיללתי. שבוע טוב".

גיא איתן, צילום: אורן בן חקון

יובל לוי, שהשתתפה באותה העונה של "האח הגדול" עם איתן, התייחסה גם היא לטרגדיה של ההרג בשוגג של שלושת החטופים וכתבה: "הלב נשבר. בואו נעצור, נחזיר אותם הביתה. נהיינו כל כך קהי חושים שאנחנו יורים בעצמנו. יורים במה שאנחנו כמהים להשיב אלינו בחיים".

גם סתיו קצין התבטאה בעניין וכתבה: "לא הגיוני! מה נסגר? איזה מחדל מטומטם! אוף! כל כך מכעיס אותי!". לאחר מכן, בעקבות הודעה פרטית שקיבלה, הבהירה: "הסיטואציה מכעיסה אותי. אני לרגע לא שופטת אף חייל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר