"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מזל טוב: גל גדות בהיריון

עבור השחקנית מדובר בהיריון הרביעי ותוצאתו תהיה אח או אחות לשלוש בנותיה, אלמה, מאיה ודניאלה בת השנתיים • לאחרונה היא נרתמת למאמץ ההסברתי בעולם על רקע מלחמת חרבות ברזל

,עודכן
0השמעה
גל גדות. צילום: עדן שוחט

לפי דיווח של גיא פינס, הוונדרוומן ונציגתנו הבלתי מעורערת בהוליוודגל גדותבהיריון רביעי משותף לה ולבן זוגה ירון ורסנו.

גל גדות מחזקת את החיילים (ארכיון)

לגדות שלוש בנות; אלמה, מאיה ודניאלה בת השנתיים. בתמונת פפראצי שפורסמה של גדות ו-ורסנו מלוס אנג'לס, נראה כי הם אינם מסתירים זאת, וגדות נראית בהחלט עם בטן הריונית.

Gal Gadot and husband Jaron Varsano head to LA's Chateau Marmont ... after Wonder Woman star calls on UN to demand Hamas release every female hostage immediatelyhttps://t.co/9rkKzwKQmx

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)December 5, 2023

גדות פרסמה שלשום (ראשון) פוסט חריף בחשבון האינסטגרם שלה בו היא יצאה נגד השתיקה סביבמעשי האונס והתקיפות המיניות של ארגון הטרור חמאסבטבח 7 באוקטובר.

גל גדות,צילום: קוקו

תחת הכותרת "העולם אכזב את נשות ישראל ב-7 באוקטובר", היא כתבה: "אנחנו טוענים שאנו עומדים נגד אונס ואלימות נגד נשים. אנחנו לא ניתן לנשים להפוך לקורבנות ואז נשתיק את קולן. אנחנו אומרים שאנו מאמינים לנשים, עומדים לצד נשים, מרימים את הקול עבור נשים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר