"עדיף בלי מלחמות, אבל הרוב הליברלי ינצח": קרן פלס בטוחה במחאה

הזמרת החליטה להביע את דעתה הנחרצת בנושא ההשלכות של הרפורמה המשפטית על נשים ולהט"ב, והעריכה כי למרות הקושי, היא מאמינה בעתיד טוב יותר

מבקשת חיים שפוים. קרן פלס, צילום: קוקו

רגע לפני עוד יום של שיבושים ברחבי הארץ, קרן פלס פרסמה אתמול (רביעי) בחשבונה באינסטגרם, המונה 341 אלף עוקבים, סטורי שבו שיבצה קטע מתוך נאומו של השחקן ידידה ויטל, שדיבר מדם לבו על חששותיו כהומוסקסואל מהשלכות הרפורמה המשפטית על חברי קהילתו.

קרן פלס, צילום: זיו קורן

על רקע דבריו של ויטל, כתבה פלס דברים תקיפים מאוד, בהם הזהירה מפני הגעה אל נקודת האל חזור, ובה בעת פסקה כי למרות שמוטב לוותר על מלחמות, לא נותרה ברירה מבחינתה אלא להיאבק עד לניצחון שאין לה ספק שיגיע.

"נשים ולהט"בים, לאן הגענו שמחלקים אותנו לקטגוריות של יותר ופחות?", שאלה פלס. "מי זה שלכאורה פועל בשם אלוהים של כולנו כדי לשחק בבני אדם הטובים שחיים פה?", הוסיפה לתהות ברוגז. "עד מתי הטירוף הזה יימשך?", ביקשה לדעת. "מי יעצור את ההתדרדרות החלקלקה במדרון, לפני נקודה האל חזור?", הזהירה.

"בארץ שלי, ובכל ארצות העולם השפוי, אין יותר ואין פחות", הדגישה. "כשמחברים את הנשים, הלהט"בים, וכל מי שמאמין בבחירה חופשית: גברים, חילונים, דתיים, בני אדם – לפי החישוב שלי, יש יותר בקבוצה של 'הפחות'", טענה.

קרן פלס, צילום: קוקו

"הרבה הרבה יותר", ביקשה להבהיר. "והיותר הזה ינצח", הבטיחה. "כך או אחרת", הוסיפה באווירה לוחמנית. "עדיף בכלל בלי מלחמות, אבל מה לעשות, יורים עלינו", האשימה לבסוף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר