אורוואר: נטע ברזני עוברת להתגורר בפריז
פיינליסטית "המרוץ למיליון" עלתה על טיסה לצרפת למטרת פרויקטים ועבודות שנסגרו מראש מטעם אחת מהסוכניות הבינלאומיות שבהן היא חתומה
פיינליסטית "המרוץ למיליון",נטע ברזני, עלתה על טיסה ועברה להתגורר בפריז בחודש הקרוב, למטרת אודישנים ועבודות שנסגרו מראש, לאחר שחתמה באחת מסוכנויות הדוגמנות שם, "WOMEN". זוהי הסוכנות השנייה שבה היא חתומה, נוסף על "ELITE מילאנו".
הסרטון המטריד של נטע ברזני. אינסטגרם, ארכיון
הדוגמנית רגילה לחולל סערות. אחרי סרטון הקרמבו והמברגה המפורסם, שעורר כעס רב מצד הגולשים, פרסמה בתחילת השנה תמונות בביקיני מתוך בריכה מחוממת פרטית במגדל היוקרה שבו היא מתגוררת בצפון תל אביב. התמונות, שבהן היא נראית שדופה במיוחד, הצליחו לגרום להצטברות תגובות אימתנית, ואיך לומר, מפרגנות מעט פחות. "אוי אהובה, באמת לא ממקום של לשפוט, אלא רק לעזור", כתבה אחת הגולשות. "את ממש רזה, זה לא מחמיא בעליל! תשמרי על הגוף שלך, תשמרי על הבריאות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו