לאחר שדווח היום (רביעי) כי חשבונה של המודחת האחרונה מבית "האח הגדול", דיאן שוורץ, נמחק מאינסטגרם, כעת מקורביה מבהירים כי העמוד נחסם, ככל הנראה בעקבות תגובות לא הולמות מצד הגולשים ולא נמחק על ידה כפי שדווח.
עוד נמסר מסביבתה כי נעשתה פנייה לאינסטגרם בבקשה להשיבו.
כזכור, יוצאת "האח הגדול" הודחה ביום ראשון מהתוכנית לאחר 55 ימים. במהלך שהותה בבית היא הסתכסכה עם רוב הדיירים. בעקבות השתתפותה והתנהגותה בבית האח, היא גם קיבלה ביקורת קשה מאוד.
בעקבות היעלמותה חשדו צופי התוכנית שהיא צפויה לחזור בחזרה לבית, אך מדובר בשמועת שווא והיא לא עתידה לשוב אל התוכנית.
בניגוד לכל המודחים עד כה, שוורץ נמנעה מלקיים את הראיונות הקבועים הנערכים מיד לאחר ההדחה בתוכניות הבוקר ובדיגיטל של רשת 13. לצד זאת, היא צפויה להצטלם לכתבת חדשות שתשודר בערוץ שבה היא תגיב לאירועים האחרונים בבית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו