"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"כמה אלימות, עילגות, תת רמה": סיגל שחמון נגד "האח הגדול"

מנחת הטלוויזיה, שהעידה על עצמה שהיא ממעטת בצפייה בתוכניות טלוויזיה, נתקלה במקרה בפרק מתוך הריאליטי והזדעזעה מתוכנו, שמשפיע, לדעתה, לרעה על דור העתיד

,עודכן
0השמעה
סיגל שחמון, צילום: מגאזין הקליקה סיגל שחמון

סיגל שחמון מצטרפת לביקורת ההולכת וגוברת על התכנים המשודרים בפריים טיים של רשת 13, במסגרת תוכנית הדגל הפופולרית של הערוץ,"האח הגדול". אחרי משימת החרם (שבה פוצל הבית לדיירים אהובים ואהובים פחות), ששודרה רק בתחילת השבוע שעבר וגררה אחריה זעם רב ברשתות החברתיות, הגיעה בחמישי האחרון משימת התקציב השבועית של הדיירים - שבמהלכה נשמעו טונים צורמים במיוחד שכללו גם הטחת עלבונות. שחמון התקשתה להתאפק נוכח המראות והקולות, וביקרה ברשת באופן תקיף וחריף במיוחד את הבחירה לשדר בזמן צפיית שיא תכנים, שלדעתה מזיקים לצופים הצעירים ומשמשים להם דוגמה רעה.

"לא רואה הרבה טלוויזיה, והיום עיניי נפלו על הזוועה הזו", כתבה שחמון בסטורי בעמודה האישי ברשת החברתית אינסטגרם על רקע צילום מסך של קטע מתוך התוכנית המדוברת. "כמה אלימות, עילגות, תת רמה. בושה שהטלוויזיה משדרת תוכן כל כך נמוך", גינתה את רמת השיח והסגנון שבהם בחרו להביע את עצמם דיירי הבית. "עצוב לי שזה מה שהטלוויזיה שלנו בוחרת להראות לילדים שלנו. למה לא ללהק אנשים שיתנו השראה או דוגמה לילדים שלנו?", תהתה. "זה פשוט נורא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר