"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בק טו ריאליטי: דיירת "האח הגדול" בתמונות ראשונות לאחר ההדחה
צפו: רחל בורטה, שחיה את הסיוט של כל משתתף תוכנית מציאות ויצאה ראשונה מן הבית, מדגמנת הסתגלות לחיי האזרחות האנונימיים • 15 הדקות מתחילות עכשיו
חוזרת לאזרחות האפורה. רחל בורטה | צילום: רן יחזקאל
פפראצי

בק טו ריאליטי: דיירת "האח הגדול" בתמונות ראשונות לאחר ההדחה

צפו: רחל בורטה, שחיה את הסיוט של כל משתתף תוכנית מציאות ויצאה ראשונה מן הבית, מדגמנת הסתגלות לחיי האזרחות האנונימיים • 15 הדקות מתחילות עכשיו

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המודחת הראשונה של "האח הגדול", רחל בורטה, מתאקלמת בחזרה לחיים מחוץ לבית המצולם ביותר במדינה, וכמו שזה נראה, האזרחות אינה פשוטה לה.

צילומים: ללא קרדיט

כידוע, בורטה נכנסה אל התודעה במסגרת הסדרה ״טיול לחמישה״. לפני כשבועיים היא הגיעה לפריים טיים של רשת לאחר שנכנסה אל בית "האח הגדול". היא אמנם הייתה בבית תקופה קצרה מאוד, אבל בזמן הזה הספיקה לבקר לא מעט מתמודדים וגם יצרה לעצמה אויבת - הדיירת טליה. אתמול היא הציגה את הסיוט של כל משתתף בתוכנית ריאליטי והפכה למודחת הראשונה לעונה. לא נעים.

לאחרונה רחל עלתה לתודעה בהקשר לא נעים נוסף: בתחילת העונהסיפרנו לכםשל"ישראל היום" נודע כי בורטה לא דיאטנית ולא רשומה באגודת הדיאטניות הישראלית, וגם אין לה רישיון תקף. אם זה לא מספיק, בשנת 2016 נשלח אל בורטה מכתב אזהרה מטעם משרד הבריאות תחת הכותרת "הטעיה אסורה והתחזות", לשון המכתב.

״מבדיקתנו, אינך מוסמכת כתזונאית על פי חוק הסדרת העיסוק במקצועות הבריאות. הפרות אלו של החוק מהוות עבירה פלילית. אדגיש כי די בשימוש בכל תואר הדומה לתארים תזונאי או דיאטן עד כדי להטעות כדי לעבור עבירה פלילית", נכתב.

מהפקת "האח הגדול" נמסר בתגובה: "המכתב מתייחס למקרה ספציפי שאליו היה מודע משרד הבריאות וטופל בשנת 2016. אם למשרד הבריאות או לגורם אחר יש פניות או השגות לגבי עיסוקיה של רחל, הוא מוזמן לפנות לרחל ולכשתצא לבדוק איתה את העניין".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...