השקה חגיגית: חברת "רוטשטיין" השיקה בשבוע שעבר את מתחם Rotshtein's קדימה- צורן, הממוקם בצפון היישוב ומתפרש על פני כ- 6,500 מ"ר, עם שתי קומות מסחר וכ- 130 חניות בחניון תת קרקעי.
מדובר במרכז קניות ומסחר חדש רחב היקף, הכולל בין השאר מעלית חיצונית שקופה, קירות מסך וחיפוי עץ, והקמתו עלתה לא פחות מ-100 מיליון שקלים.
החברה השיקה את המרכז באירוע חגיגי בנוכחות ראשת המועצה קרן גרין, שבירכה על פתיחתו של המתחם החדש. במרכז המסחרי חנויות ורשתות הסעדה תחת המותגים גולדה, סופר פארם, חנות הטיולים לכל הרוחות, פיצה פרגו ועוד. בנוסף, מכון כושר, מספרה, קופ"ח מכבי וקופ"ח כללית ומרכול בשטח של כ- 1,700 מ"ר.
ראשת המועצה המקומית קדימה-צורן, קרן גרין: "לאחר שנים של ציפייה ותכנון, נפתח מרכז עם חנויות ורשתות מהשורה הראשונה בישראל עבור הציבור הרחב. כולי תקווה שהמרכז ישדרג את חוויית התושב באזור ויקבל מהמרכז את השירותים הנחוצים לו".
אבישי בן חיים, מנכ"ל רוטשטיין: "מרכז הקניות מהווה עבור תושבי הסביבה ושכונת רמת אמיר בפרט נקודת מפגש מרכזית, שתעשיר את חיי הקהילה והמסחר באזור כולו, עם שפע מקומות בילוי ותעסוקה חדשים. אנחנו שואפים לספק ללקוחות את החוויה האולטימטיבית בצורה הנוחה והנגישה ביותר והשקענו משאבים רבים בתכנון ובאיכות המרכז וכן בתמהיל החנויות והשירותים בו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
