אוכלסו תקופה ארוכה בגלל מצבן הירוד.
השר החליט לתת יד בעבודות ולקבוע מזוזה בדירה של חברת עמידר החדשה בשכונת נווה יעקב בירושלים. המנכ"ל פרידמן ובכירי המשרד יצאו לשפץ דירות עמיגור בשדרות. הם ניקו את המרחבים הציבוריים, ניכשו עשבים וצבעו קירות.
השר והנהלת המשרד רואים בהרחבת מלאי הדירות בדיור הציבורי ואכלוס מהיר של משפחות ממתינות שנים נושא הנמצא גבוה בסדר העדיפויות.
משרד הבינוי והשיכון הגיע לסיכום עם משרד האוצר בתקציב הקרוב על הוספת כ-5,000 יחידות דיור חדשות למלאי הדיור הציבורי. על פי הסיכום בשנתיים הקרובות המשרד יקבל כ-366 מיליון שקל עבור שיפוץ
"קורת גג היא צורך בסיסי לכל אדם", הדגיש השר אלקין. "הצבתי כיעד קידום כל ערוץ אפשרי של יכולת אזרחי ישראל להגיע לדיור בתחושת ביטחון וכבוד. אני מודה לכל המשתתפים במבצע השיפוץ, שיאפשר לעוד משפחות הממתינות לדירה להיכנס לדירות ראויות בתקופה הקרובה".
"זוהי מחויבות לאומית ומוסרית לדאוג לאוכלוסיות המוחלשות בקרבנו", הוסיף המנכ"ל פרידמן. "משרד הבינוי והשיכון פועל לכך במהלך כל השנה, והיום גם בהתנדבות בשטח עצמו, על מנת להביא לאכלוס מוקדם ככל האפשר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו