"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מיקרו דירות - העתיד של עולם הנדל"ן?
דן פרנס, מנכ״ל קרסו נדל״ן, מספר על ההחלטה להיות חלוצים בתחום המיקרו ליבינג, לא מתנצל על שיתוף הפעולה עם הסינים ואף טוען : יש מחסור בכוח ביצוע איכותי בארץ • ומדוע החליטו לוותר מראש על מכרזי המינהל? • הצטרפו לפודקאסט השבועי "מדברים נדלן"
עתיד הדיור נמצא במיקרו דירות? עופר פטרסבורג עם דן פרנס, מנכ"ל "קרסו נדל"ן" | צילום: יהושע יוסף
נדל"ן TALK

מיקרו דירות - העתיד של עולם הנדל"ן?

דן פרנס, מנכ״ל קרסו נדל״ן, מספר על ההחלטה להיות חלוצים בתחום המיקרו ליבינג, לא מתנצל על שיתוף הפעולה עם הסינים ואף טוען : יש מחסור בכוח ביצוע איכותי בארץ • ומדוע החליטו לוותר מראש על מכרזי המינהל? • הצטרפו לפודקאסט השבועי "מדברים נדלן"

עופר פטרסבורג
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בלי אף מילה על רכב:השבוע התארח אצלנו בפודקאסט "מדברים נדלן" דן פרנס, מנכ״ל קרסו נדל״ן, שסיפר על ההחלטה להיות חלוצים בתחום המיקרו ליבינג.

פרנס משתף מדוע מעדיף לעשות עסקים עם בעלי קרקעות פרטיים והחליט לוותר על מכרזי מינהל המקרקעין, מתייחס לשיתוף הפעולה עם הסינים בתחום הבנייה ("קיים מחור בכוח ביצוע איכותי בארץ") ואיך לא - נותן תחזית שלו לעתיד מחירי הדיור בישראל. ספוילר: הצרכנים ימשיכו לשלם, והרבה.

להאזנה לפודקאסט:

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...