"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רמת גן כפי שלא היכרתם

חברת אשטרום תבנה את מגדל המגורים בפרויקט EXCHANGE RAMAT GAN של אזורים ומגדל ביטוח • העלות: 369 מיליון שקל

,עודכן
0השמעה
פרויקט EXCHANGE RAMAT GAN של אזורים ומגדל ביטוח, צילום: הדמיה: 3Dvision

חברת "אשטרום" זכתה השבוע במכרז של חברת אזורים לשירותי בנייה עבור מגדל המגורים שהינו חלק מפרויקט EXCHANGE RAMAT GAN של החברות אזורים ומגדל ביטוח, המוקם בימים אלה בצומת עלית רמת גן, על ציר ז'בוטינסקי וארלוזרוב. עלות ההקמה של מגדל המגורים מוערכת ב-369 מיליון שקל.

מגדל המגורים נמצא בשלב הקמת החניון על ידי חברת דניה סיבוס, כאשר צפי לסיום העבודות שתבצע אשטרום - רבעון רביעי של 2025.

מגדל המגורים מתנשא לגובה 58 קומות ויכלול 355 דירות. הדיירים ייהנו מלובי בגובה 14 מטר, לאונג', בריכת אינפינטי, חללי עבודה לפעילות עסקית ועוד. כ-70% מהדירות בפרויקט בנות 3 חדרים.

מחירי הדירות שנמכרו משקפים עלייה ניכרת במחירי הדירות באזור מתחם הבורסה ונעים היום סביב 42 עד 45 אלף שקל למ"ר.
מאיר שמחה, סמנכ"ל ההנדסה של אזורים: "הבחירה באשטרום לביצוע מגדל המגורים מהווה עוד נדבך בהפיכת הפרויקט לאייקון אדריכלי ומסמלת את ההקפדה והדגשים שאנו נותנים לפרויקט ברמת התכנון, הבצוע והגימור".

פרויקט EXCHANGE RAMAT GAN תוכנן על ידי משרד יסקי מור סיוון ונבנה על המגרש בו פעל בעבר בית החרושת המיתולוגי לשוקולד של חברת עלית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר