חברת רני צים מרכזי קניות מרחיבה את פעילותה ביישובים הערביים בישראל. החברה מדווחת כי קיבלה היתר בנייה להקמת שלב א' במרכז המסחרי בטייבה, הכולל את מרבית השטח המתוכנן של הפרויקט, בהיקף של כ-8,400 מ"ר.
הנכס בטייבה, אשר מוחזק בבעלות מלאה של החברה, לאחר השלמת מהלך אחזקה לשיעור של 100% בספטמבר 2020, הינו מרכז קניות פתוח אשר יפנה לקהל מקומי מהיישוב וכן לקהל ממעגל המגורים הקרוב. המרכז צפוי לכלול רשתות מובילות מתחום המזון, הפארמה האופנה והסטוק. כבר כעת מתנהל מו"מ בהיקף שטח של כ-3,000 מ"ר.
הפרויקט צפוי להיפתח לקהל תוך כשנה וחצי תחת המותג SEVEN, שבאמצעותו פועלת רני צים מרכזי קניות ביישובים הערביים בישראל. צפי ה-NOI השנתי של הנכס החל מהרבעון הרביעי 2023 הינו כ-8 מיליון שקל, וצפי ה-FFO השנתי החל מרבעון זה עומד על כ-5.6 מיליון שקל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
