בן סרוק. בניין בוטיק במקום מבנים משנות ה-50', ארכיון | צילום: הדמיה: Evolve Media

קצר וקולע

דברים קטנים שקורים בעולם הגדול של הנדל"ן • פתיחות, השקות, מינויים ואירועים

• נחתמה מכירת מגרש פרטי לבניית 105 יחידות דיור בדרום צפת. רכשה את המגרש חברת היזמות הפרטית פסגה נדל"ן, בבעלות דודי ברויער, תמורת כ-20 מיליון שקל. המגרש ברחוב יוני נתניהו, בשטח כ-4.5 דונם. על קרקעות פרטיות בדרום העיר, בסמוך לעיר העתיקה עם תצפית אל הרי מירון, ייבנו סך הכל כ-400 יחידות דיור, שאושרו לאחרונה בוועדה המקומית.

• הוועדה המחוזית חיפה אישרה את תוכנית המתאר הכוללנית לנשר. התוכנית כוללת תוספת של 10,500 יחידות דיור, שייתנו מענה ל-68,700 תושבים, עם כ-1,318,000 מ"ר עבור שטחי תעסוקה ומסחר וכ-45,500 מ"ר שטחי ציבור ופארק מטרופוליני.

• קבוצת More מדווחת על מכירה של 2 מיני פנטהאוזים ב-2 פרויקטים של הקבוצה בנתניה ומודיעין, תמורת 4.7 מיליון שקל ו-3.8 מיליון שקל.

נמכר! פנטהאוז מור נתניה, הדמיה: קבוצת מור

• חברת ICR ישראל קנדה ראם מגורים זכתה במכרז ענק של רמ"י לרכישת קרקע בשווי 1.9 מיליארד שקל, צפונית לשכונת נווה גן ותל ברוך צפון. הקרקע מיועדת לבניית שכונת מגורים יוקרתית עם 827 יח"ד ושטחי מסחר. חטיבת קרקע זו מתווספת ל-380 יח"ד שמקימה החברה באותה שכונה, ביחד עם צמח המרמן. במכרז זה גברה החברה כ-40 חברות נדל"ן שהתחרו על הקרקע.

• לאחר 3 שנים כיו"ר ארגון הקבלנים והבונים מחוז תל אביב והמרכז, נבחר יהודה כתב פה אחד לקדנציה נוספת. בהצלחה.

• יוצא לדרך פרויקט בן סרוק, חלק ממתחם סומייל בתל אביב של קבוצת רוזיו. במקום 22 דירות ישנות ב-2 בניינים מחוברים משנות ה-50' עתידים להיבנות 48 יח"ד בבניין בוטיק בן 8 קומות. התמהיל כולל דירות 2-3 חדרים בשטח 50 עד 60 מ"ר ודירות מיני פנטהאוז ופנטהאוז בשטחים שנעים בין 120 ל-170 מ"ר.

 

 

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...