"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחוזה בהרצליה ב-88 מיליון שקל

ליאון פאליק, מקורבו של נתניהו, רכש את האחוזה של בנימין אסטרוק קאהן

, עודכן
0השמעה
900 מ"ר בנוי על מגרש של 3 דונם // צילום: יח"צ

השבוע נחתמה עסקת ענק בהרצליה פיתוח. ליאון פאליק, מקורבו של נתניהו, רכש את האחוזה של בנימין אסטרוק קאהן תמורת 88 מיליון שקל. היא תוכננה על ידי אדריכל העל יוסי פרידמן ומשתרעת על פני 3 דונם בשטח בנוי של כ-900 מ"ר ב-3 מפלסים. המוכר הוא איש העסקים הצרפתי, בנימין אסטרוק קאהן, המחזיק בעסקים מובילים בתחום האופנה והפיננסים.

פאליק, הרוכש המאושר, מוכר בזכות עסקים שונים חובקי עולם מתחום הדיוטי פרי. הוא מחזיק בבעלותו ערוץ טלוויזיה הממוקם בתוך בית וואלה והוא הבעלים של יקב פסגות, אשר בו ביקרו והתארחו אנשי הממשל האמריקאי במהלך השנה האחרונה.

מאחורי העסקה עומד המתווך ויזם הנדל"ן גל אקוקה, שהצליח לרקום עסקת מכר מורכבת דרך קשריו השונים בעולם, בין היתר עם תאגידים בפנמה. לדברי אקוקה, "מאז העסקה שביצע עדי פדרמן למכירת הווילה, לא נחתמה עסקה בסדר גודל כזה. עסקה זו נעשתה בצורה מושכלת ומאוזנת והיטיבה עם הלקוחות שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר