"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בירת השומרון בצמיחה

1,000 יח"ד בדרום אריאל יצאו לשיווק. שטח הפרויקט: 450 דונם

, עודכן
0השמעה
1,000 יחידות דיור חדשות באריאל 
הדמיה: חברת קדמא, בידי רועי כהן, Snapshot
 ,
1,000 יחידות דיור חדשות באריאל הדמיה: חברת קדמא, בידי רועי כהן, Snapshot

אריאל, בירת השומרון, ממשיכה לגדול ולהתפתח. בימים אלה החל שיווק של 1,000 יחידות דיור בפרויקט נדל"ן חדש בדרום העיר. השטח הכולל של הפרויקט הוא 450 דונם וכולל בתוכו שטחים המיועדים לבנייה צמודת קרקע לצד בנייה רוויה.

הפרויקט כולל פיתוח תשתיות עירוניות עבור התושבים החדשים, כאשר צפויים להיבנות גם שצ"פים, פינות ירוקות, גני משחקים, בית ספר ומרכז מסחרי גדול.

הפרויקט מכיל 122 מגרשים עם 170 יחידות דיור, ללא הגבלה על מספר החדרים בכל יחידה. הבנייה הרוויה חולשת על 53 מגרשים ל-670 יחידות דיור עם 3.5 עד 5.5 חדרים. 90 יחידות דיור כבר נחטפו בשיווק עצמי של רמ"י.

הפרויקט בדרום העיר מצטרף לפרויקטים נוספים באזור העתידים לצאת לפועל בשנים הקרובות ובהן גם הגדלה ופיתוח אזור התעשיה הצמוד.

כיום גרים באריאל כ-20,540 תושבים ומטרת העירייה והעומד בראשה- אלי שבירו, למשוך עוד תושבים נוספים ומשפחות צעירות, זאת באמצעות תשתיות חדשות, שירותי רחבה מקיפים ומערכת חינוך מובילה. רק בשנה שעברה זכתה העיר אריאל במקום הראשון בארץ באחוז הזכאות לבגרות שעמד על 97.7%.

שצ"פ בשכונה החדשה באריאלהדמיה: י.כהן תכנון סביבה ונוף,

אלי שבירו: "הפרויקט והתשתיות שאנו מפתחים יאפשרו למשפחות רבות להצטרף לקהילת אריאל. נמשיך לפתח את האזור ולספק בסיס לצרכים המשפחתיים, המקצועיים והחברתיים של תושבי אריאל והאזור כולו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר