עתיד שכולו רווח

עם פרויקטים בנתניה, בראשל"צ ובשרון, המתאפיינים במודל משרדים ייחודי ומצליח המשתלב באזורי מגורים, ממשיכה קבוצת שפונדר פדלון להוביל את תחום הנדל"ן המניב בישראל • הבסיס לתנופה: גישה מיקומים אסטרטגיים ועירוב שימושים חכם

פרוייקט טריו שרונה בכפר יונה . צילום: (הדמיה): SHARPEN

בשיתוף שפונדר פדלון

בעידן של תנודתיות בשוק ההון וחוסר ודאות כלכלית, נכסים מניבים הופכים לחלק מרכזי ויציב בפורטפוליו של חברות נדל"ן מובילות, כאלו שיודעות לראות צעד אחד קדימה. הנכסים המניבים מספקים תזרים מזומנים קבוע ויציב לאורך זמן, מציעים הגנה מפני אינפלציה ומהווים מנוע צמיחה רציף.

קבוצת שפונדר פדלון, חברת הנדל"ן המובילה שהינה יזמית ומבצעת ובעלת הסיווג הקבלני הגבוה ביותר, הפכה פיתוח נכסים מניבים לאחד מעמודי התווך במסגרת האסטרטגיה העסקית שלה. הקבוצה מתכננת ומבצעת כיום יותר מ־2,200 יחידות דיור, יותר ממאה אלף מ"ר של מסחר ומשרדים ויותר מ־1,200 יחידות דיור בהתחדשות עירונית, כשהמוטו המרכזי הוא פיתוח פרויקטים מניבים בקרבת אזורים מאוכלסים ובמוקדי פעילות מרכזיים, תוך הבנה עמוקה של הצרכים המקומיים והמגמות החברתיות. גישה זו מבטיחה ביקוש יציב ועקבי והופכת את הנכסים למבוקשים ובעלי ערך. בנוסף, בכל הפרויקטים מציעה שפונדר פדלון מודל משרדים ייחודי הזוכה להצלחה - מודל המיני-מקסי - במסגרתו מוצעים למכירה משרדים בגמר מושלם וחלוקה פנימית על פי תכנון המתאים ללקוח.

מלבד הפרויקטים באיזורי תעסוקה, זיהו בשפונדר פדלון את הצורך בבניית משרדים באיזורי מגורים כמשמעותי ביותר. כך, למשל, רכשה הקבוצה קרקע להקמת מרכז מסחרי ובניין משרדים באבן יהודה, בצמוד לפרויקט המגורים היוקרתי שלה, “הגלריה". הפרויקט, שייבנה בעירוב שימושים, עתיד לכלול קומת מסחר, ארבע קומות משרדים וחניון תת קרקעי. פרויקט נוסף הוא “בין המושבים תל מונד", הנהנה ממיקום מנצח בסמיכות ל"כביש המושבים" בשרון, הצפוי להתחבר לכביש 6. הפרויקט יכלול מרחבי תעסוקה, מסחר, פנאי ובילוי בקונספט המיני-מקסי, ויספק מענה תעסוקתי וצרכני לכלל היישובים באזור.

פרויקט נוסף - “טריו" - מוקם בכפר יונה והוא דוגמה מובהקת לעירוב שימושים מוצלח הכולל מגורים, משרדים ומסחר. הפרויקט משלב 54 יחידות דיור, בניין משרדים וכ־10,580 מ"ר שטחי מסחר ופנאי, ובו עתידים לפעול סניפים של מותגים מובילים כמו רשת בתי הקפה ארקפה, מסעדות, מכון כושר ועוד. המרכז המסחרי שמוקם כחלק מהפרויקט, ישרת הן את תושבי המקום והן את תושבי שכונת שרונה המתפתחת, הצפויה לכלול כאלפיים יחידות דיור בעתיד הקרוב.

“מכלול הפרויקטים המניבים שלנו משקף אסטרטגיה ברורה של פיתוח נכסים באזורים המתאפיינים בצמיחה דמוגרפית, פעילות כלכלית ונגישות תחבורתית מצוינת", אומר רועי פדלון, מנכ"ל ובעלים משותף בקבוצה, “מדובר בגישה שמבטיחה יציבות בתשואות ופוטנציאל העלאת ערך משמעותי לטווח הארוך, ומחזקת את מעמד הקבוצה כשחקן מרכזי בשוק הנדל"ן המניב הישראלי".

בית פדלון שפונדר במתחם פולג נתניה, צילום: (הדמיה): קבוצת שפונדר-פדלון

יציבות בתשואות

אחד ממיזמי הדגל של הקבוצה הוא “בית פדלון-שפונדר" בנתניה, פרויקט משולב הכולל תמהיל של מרכז מסחרי פתוח עם בניין משרדים בסטנדרט הגבוה ביותר באזור. הפרויקט נמצא במיקום אסטרטגי במתחם העסקים פולג, על כביש החוף, ליד מתחם איקאה ותחנת הרכבת ספיר, מה שמבטיח נגישות גבוהה ופעילות מסחרית תוססת.

במרכז נתניה מחזיקה הקבוצה במרכז המסחרי "שער הגיא", עם פוטנציאל פיתוח עתידי משמעותי במסגרת התחדשות עירונית ותוכניות למגדל בן עשרים קומות וכ־22 אלף מ"ר מסחר ותעסוקה.בראשון לציון נמצא מתחם גיגי'ס שהקימה הקבוצה ואוכלס לפני כשלוש שנים במיקום מבוקש, צמוד לסינמה סיטי ומתחם G, במרחק קצר מתחנת הרכבת וקרוב לצירי תנועה ראשיים (איילון, כביש 4, כביש 6). למתחם עוגנים משמעותיים כגון "מכבי שירותי בריאות" וחברות גדולות נוספות.

בית גיגס בראשון לציון צילום :(הדמיה): סטודיו 84,

שפונדר פדלון מקדמת מספר פרויקטים נוספים המבוססים על הפילוסופיה של מיקום אסטרטגי ומענה לצרכים מקומיים, בהם "מיני-מקסי נתניה" המתפתח על קרקע של כ־6.3 דונם עם תוכניות להרחבה לפרויקט מסחר ומשרדים בהיקף של עשרות אלפי מ"ר.

הקבוצה מפתחת גם שותפויות חשובות עם מותגים מובילים, כמו "קבוצת הולמס פלייס" בפרויקט שכבר הושלם בשכונת כפר סבא הירוקה ופרויקט חדש בשלבי תכנון בבאר שבע.

בשיתוף שפונדר פדלון

כדאי להכיר