"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מדד המחירים ירד ב- 0.1%

את הירידה המפתיעה מובילים מחירי הפירות והירקות, התרבות והביגוד • מחירי הדירות עלו ב-4.8% • ההערכה – המדד השנתי יהיה שלילי

,עודכן

מחירי הדירות בת"א עלו בחודשים אפריל-מאי ב-4.8% בהשוואה לתקופההמקבילה אשתקד. רק מחוז חיפה רשם ירידות במחירי הדירות מדד המחירים לצרכן הפתיע בירידה של 0.1% בחודש יוני, כך פרסמה היום (רביעי) הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (הלמ"ס).

את הירידה הובילו ירידות מחירי הירקות והפירות ב-7.6%, תרבות ובידור ב-1.2% והלבשה ב-0.8%. עליות נרשמו בעיקר בסעיף התחבורה – ב-1.5%. בכך השלים המדד ירידה של 0.8% מאז תחילת השנה ו-1.1% ב-12 החודשים האחרונים. מדובר ביותר מ-2% מתחת לטווח הנמוך של יעד המדד – 1%-3%.

כעת מתחזקת ההערכה, כי המדד השנה יהיה שלילי.בחודש מרץהמדד רשם עלייה, למרות שבחצי מהחודש המשק היה בסגר ורבים מהמוצרים והשירותים שבמדד כלל לא נסחרו.

גם מחירי הדיור רשמו האטה. בחודשים אפריל-מאי נרשמה ירידה של 0.7% בהשוואה למחירי מרץ-אפריל. בהשוואה למחיר הדירות בתקופה המקבילה אשתקד נרשמה עליה של 2%. בתל אביב נרשמה עליית מחירים של 4.8% בחודשים אלה בהשוואה לאשתקד; חיפה היא המחוז היחיד בו נרשמה ירידת מחירים באותה תקופה - 0.9%.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר