"ערך נוסף ללקוחות": ויקטורי תפעיל סוכנות דואר

בדואר ישראל הודיעו כי רשת הסופרמרקטים ויקטורי זכתה במכרז להפעלת שירות דואר בסניפים • איפה ייפתח הסניף הראשון?

צילום: יהושע יוסף // מעכשיו: גם דואר בסניפי ויקטורי

שת"פ חדש: חברת דואר ישראל הודיעה כי רשת הסופרמרקטים ויקטורי זכתה במכרז להפעלת סוכנות דואר בתוך הרשת.

הסוכנות הראשונה תיפתח בקרוב בסניף ויקטורי בקניון עכו ותשרת את תושבי העיר והסביבה. דואר ישראל מציעה בשנה האחרונה מודל ריטייל חדש של "סוכנות בתוך חנות", המציע מגוון רחב של שירותי דואר בתוך רשתות גדולות ובינוניות.

רשת ויקטורי מצטרפת לרשתות נוספות אשר פתחו לאחרונה סוכנויות דואר בסניפיהן ובהן: רמי לוי בקניון עטרות בירושלים, מגה בעיר ויינות ביתן בחדרה וברעננה, צומת ספרים בנתניה, קינג סטור בבאר שבע, ביג שופ בירושלים, כפר השעשועים בשדרות ועוד.

סוכנות הדואר תספק מגוון שירותי דואר ושירותים פיננסיים באמצעות שני דלפקי שירות, דוגמת: ביצוע תשלום חשבונות, העברת בעלות רכב, משלוח וקבלת דואר רשום וחבילות, משלוח לחו"ל, רכישת כרטיסים נטענים, הפקדת כספים לכל בנק בארץ, העברת בעלות רכב, הנפקת רישיונות ועוד.

רביד // צילום: קמילה אומנות הצילום
רביד // צילום: קמילה אומנות הצילום

לדברי שמעון פסח, סמנכ"ל חטיבת הקמעונאות והדואר בחברת דואר ישראל, "שיתוף הפעולה עם רשתות קמעונאיות שיצרנו בשנה האחרונה מאפשר לנו להמשיך ולהרחיב את פעילות הדואר, תוך שיפור השירות ללקוחות ויצירת ערך, הן ללקוחות והן לאותם עסקים שאליהם אנו חוברים. כיום חברת דואר ישראל היא הרשת הקמעונאית הגדולה בישראל, עם יותר מ־1,300 נקודות שירות ברחבי הארץ. מהלך זה שיפר משמעותית את השירות ללקוחות ואת שביעות הרצון שלהם".

אייל רביד, מנכ"ל ומבעלי השליטה ברשת ויקטורי, מסר כי "אנו מברכים על שיתוף הפעולה עם דואר ישראל שיאפשר לנו להרחיב את מגוון שירותינו גם לתחום הדואר. אנו רואים סינרגיה רבה בפעילותנו עם פעילות דואר ישראל כאשר הכנסת סוכנות דואר לתוך סניף הרשת בעכו תאפשר לנו ליהנות מטראפיק גבוה יותר בתקופה זו, בשילוב הצעת ערך גבוהה יותר ללקוחות עם מגוון רחב יותר של שירותים ומוצרים".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר