"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שני סטארט-אפים ישראלים זכו בתחרות של ענק הבנקאות סיטי

בתחרות היוקרתית שנערכה בירושלים השתתפו 77 חברות הזנק מ-18 מדינות שונות

,עודכן
צילום: רויטרס // אילוסטרציה: סיטי בנק

ענק הבנקאות סיטי פרסם הבוקר את שמות הסטארט-אפים שזכו בתחרות בינלאומית שערך לאחרונה בירושלים. שתי חברות ההזנק הזוכות הן ישראליות, האחת –nFrndsפיתחה טכנולוגיה שמאפשרת ל-5 מיליארד האנשים החיים בעולם השלישי להתחבר לעולם הדיגיטלי בעלות נמוכה. השנייה –GetGemsמנגישה מטבעות וירטואלים כמו ביטקויין ומאפשרת העברה שלהם בתוכנות מסרים כמו וואטסאפ ברמת האבטחה מקסימלית ובלי עמלות.

התחרות שערך סיטי, תחרות בינלאומית בשםCiti Mobile Challengeהתקיימה לראשונה גם בירושלים. זוהי הפעם הראשונה בה איפשרה סיטי למתמודדים ישראלים להציג בירושלים מול חברות הזנק שהציגו גם בורשה, ניירובי ולונדון במטרה להוביל להאצה דיגיטלית ועידוד חדשנות בתעשיית הבנקאות והפיננסים.

בתחרות הבינלאומית נבחרו להציג 77 חברות הזנק (סטארט-אפים) מ-18 מדינות שונות. 20 מתוכן נבחרו, לאחר תהליך של מיון, להציג בישראל. הבוקר (ראשון) פורסמו שמות 11 הזוכים בתחרות ו-GetGemsהישראלית נבחרה כזוכה בקטגורית אפליקציית הפינטק החברתית המובילה. כמו כן, מאסטקארד העולמית, שותפה אסטרטגית של סיטי בתחרות, בחרה בחברתnFrndsהישראלית כזוכה בתחרות.

GetGemsהספיקה לגייס בתוך קהילת הביטקוין סכום של כ-780 אלף דולר וכמו כן קיבלה השקעה של 400 אלף דולרים מקרן מגמה. הזוכים בתחרות יקבלו הזדמנות לשיתוף פעולה עם סיטי, חלק מפרס כספי העומד על 100,000 דולר, גישה לקוד הפתוח של סיטי וחבילת מוצרים של שותפים גלובליים.

לירון ורמן, מנהל מרכז החדשנות של סיטי בישראל אמר היום כי "הסטארטאפים הישראלים התמודדו מול עשרות חברות פינטק ברחבי העולם ונתנו פייט ראוי. אנחנו נחשפנו במסגרת התחרות לעשרות חברות פינטק מצויינות, ולא בכדי סיטי העולמית החליטה הפעם לשתף את ישראל בתחרות. סיטי מבינה שיש פה תעשיית פינטק משגשת ומעוניינת להחשף לטכנולוגיות פורצות הדרך המפותחות בישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר