"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כספי הנאמנות הופקדו בחשבונות החברה

כך עלה בדיון בבקשה להקפאת הליכים של "אדמה" שחייבת כ-32 מיליון ש' • נציג כמה מלקוחות החברה התרעם:"הונאת פונזי"

,עודכן
שוב הונאה בעולם הנדל"ן? "אדמה" טוענת שנעשו טעויות. אתר בנייה // שוב הונאה בעולם הנדל"ן? "אדמה" טוענת שנעשו טעויות. אתר בנייה

חברת "אדמה", שהתמחתה בשיווק קרקעות חקלאיות ומיזמי נדל"ן ביקשה מבית המשפט המחוזי בתל אביב הקפאת הליכים. לפי הבקשה, לחברה יש חובות של כ-32 מיליון שקלים, ובדיון עלה כי כספים שאמורים היו להיות מופקדים בנאמנות, מצאו עצמם בחשבונות החברה.

השופט איתן אורנשטיין הקשה על נציג החברה בדיון, עו"ד גולדבלט, ושאל אותו איפה נמצא הכסף. נציג החברה ענה כי הכספים יצאו לטובת שימוש החברה, ולמרות שנעשו טעויות בחברה, לדבריו, טובת הנושים היא הקפאת הליכים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

עו"ד מילוא, המייצג כמה מלקוחות החברה טען כי "אדמה" נוהלה כמרמה וכי ישנן טענות רבות על הטעיות. "כתוב בתצהיר שזו הונאת פונזי", אמר עו"ד מילוא, ושאל "מה רוצים לעשות פה? מכבסה?". לדבריו, יש בהתנהלות החברה "אלפי ניצוצות ונורות אדומות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר