"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סטלה הנדלר הכריזה על פרישתה מבזק

המנכ"לית, שנעצרה בתיק 4000 ושוחררה בתנאים מגבילים, הודיע ליו"ר דוד גרנות כי תעזוב ביולי 2018 • "הדבר הנכון לעשות הן מבחינתי והן מבחינת החברה"

,עודכן
סטלה הנדלר // צילום: גדעון מרקוביץ'

על רקע החקירות והמעצרים בפרשת בזק (4000), הודיעה מנכ״לית בזק,סטלה הנדלר, ליו”ר החברה, דוד גרנות, כי תפרוש מתפקידה ב-1 ביולי 2018. “לאחר שהשלמתי קדנציה של חמש שנים בבזק ולקראת החלפת הבעלות בחברה, וכן לאורהחקירות והנסיבותשנוצרו, החלטתי לפרוש מתפקידי. זהו הדבר הנכון לעשות הן מבחינתי האישית והן מבחינת בזק״, מסרה הנדלר.

“בזק כיום היא חברה חזקה ותחרותית יותר והיא ערוכה היטב כדי לשמור על ההובלה גם בעתיד. אני שמחה שהייתה לי הזכות להשפיע על עתיד זה. אני מאמינה כי בזק חייבת לשמור על מעמדה כחברת תשתיות התקשורת הלאומית של ישראל, ולשם כך היא נדרשת להפוך לקבוצת תקשורת מודרנית המספקת סל שירותים שלם", אמרה הנדלר והוסיפה, “ההצלחה של בזק נובעת בראש ובראשונה מהעובדים המעולים שלה. באמצעות מקצועיות שאין כדוגמתה ומכוונות אמיתית לצורכי הלקוחות, עובדי בזק הם אלו שהצעידו וימשיכו להצעיד את החברה להצלחות. אני רוצה להודות לכל אחת ואחד מהם מעומק הלב על חמש שנים מופלאות של עבודה משותפת”.

ההחלטה המהותית הראשונה שקיבלה הנדלר עם כניסתה לתפקיד הייתה להאיץ את פרישת תשתית הסיבים האופטיים, וזאת מתוך הבנה של הצרכים ארוכי הטווח של בזק בפרט ושל המשק הישראלי בכלל. נכון להיום, בזק מגיעה עם סיבים אופטיים ל-1.6 מיליון בתי אב ובכוונתה להשיק את השירות בכל חלקי המדינה, כולל באזורי פריפריה. החלטה מרכזית נוספת הייתה להמשיך ולייעל את החברה ולחזק את מעמדה בשוק התחרותי, זאת באמצעות הטמעה של פתרונות דיגיטליים מתקדמים.

הנדלר גם האיצה את הפיתוח של שירותים חדשניים שיצרו תחומי הכנסות נוספים, שכבר מגיעים למאות מיליוני שקלים בשנה. השקעות אלו, לצד הצלחת רפורמת השוק הסיטונאי, הגדילו את נתח השוק של בזק בתחום התשתיות, ואפשרו את הגברת התחרות בתחום הטלוויזיה והאינטרנט.

היו״ר הזמני של בזק, דוד גרנות, אמר, ״בתקופת הזמן בה אני מכהן כמ"מ יו”ר החברה למדתי להכיר את העבודה המצוינת של סטלה הנדלר בבזק, ואת המחוייבות העמוקה שלה להצלחת החברה. סטלה השכילה לנתב את בזק לפיתוח תחומי פעילות חדשים, תוך שהיא פועלת בסביבה.

כזכור, באמצע חודש פברואר נעצרה הנדלר במסגרת פרשת תיק 4000 (בזק). היא שהתה במעצר במשך כשבועייםעד ששוחררה למעצר ביתשל שבעה ימים וכן הורחקה ממשרדי החברה למשך 45 ימים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר