"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בשווי אלפי שקלים: הבשורה למחזיקי המשכנתאות בבנק הפועלים
לקוחות הבנק שנטלו משכנתא בחודשים האחרונים, יהיו זכאים להחזר של עד 5,000 שקלים • ההטבה מגיעה על רקע דרישת בנק ישראל מהבנקים לשתף את הלקוחות ברווחיהם
בנק הפועלים. צילום: בנק הפועלים

בשווי אלפי שקלים: הבשורה למחזיקי המשכנתאות בבנק הפועלים

לקוחות הבנק שנטלו משכנתא בחודשים האחרונים, יהיו זכאים להחזר של עד 5,000 שקלים • ההטבה מגיעה על רקע דרישת בנק ישראל מהבנקים לשתף את הלקוחות ברווחיהם

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בנק הפועליםהודיע על כוונתו להחזיר עד 5,000 שקלים ללקוחות הבנק שנטלו משכנתא בחודשים האחרונים. ההחלטה מגיעה על רקע הרווחים שרשם הבנק ברבעונים האחרונים, והחלטת בנק ישראלשמחייבת את הבנקים לשתף את לקוחותיהם ברווחים.

ההטבה מגיעה על רקע הגידול בחלקו של הבנק בסגמנט המשכנתאות, שנשלט כיום על ידי מזרחי טפחות. הנהלת הבנק הגדירה את הצמיחה בתחום כיעד אסטרטגי והגדלת התחרות צפויה להועיל לציבור.

מבנק הפועלים נמסר: "הזכאים להטבה הם לקוחות בנק הפועלים המנהלים בו חשבון עו"ש פעיל, שנטלו הלוואת משכנתא בבנק ומועד הביצוע הראשון שלה היה במהלך הרבעון האחרון של 2025. ההחזר יועבר ללקוחות אלו במהלך חודש מרץ 2026".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...