"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בניגוד לעמדה המקצועית של אגף התקציבים: שר האוצר הודיע - סיוע כספי לאנשי העוטף
בסיור במועצה האזורית שער הנגב, הודיע בצלאל סמוטריץ' על סיוע למתיישבים בעוטף • מעל 30 מיליון ש״ח יועברו כבר היום לרשויות וינתן מענק נוסף באופן אישי של אלפי שקלים לכל התושבים שפונו ונפגעו • טרם הוחלט לגבי מענק לכלל האוכלוסייה
השר בצלאל סמוטריץ'. צילום: אורן בן חקון

בניגוד לעמדה המקצועית של אגף התקציבים: שר האוצר הודיע - סיוע כספי לאנשי העוטף

בסיור במועצה האזורית שער הנגב, הודיע בצלאל סמוטריץ' על סיוע למתיישבים בעוטף • מעל 30 מיליון ש״ח יועברו כבר היום לרשויות וינתן מענק נוסף באופן אישי של אלפי שקלים לכל התושבים שפונו ונפגעו • טרם הוחלט לגבי מענק לכלל האוכלוסייה

סוניה גורודיסקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בהחלטה משותפת עם שר הפנים משה ארבל החליטו על העברת מענק שוטף וגמיש לצרכים המידיים והראשוניים של רשויות אזור עוטף ישראל שנפגעו קשות במלחמה. המענקים בסך למעלה מ-30 מיליון ש״ח יועברו כבר היום (ה') באופן מידי ובהתאם לקריטריונים שנקבעו על ידי גורמי המקצוע הרלוונטיים.

עדויות מהזוועה%3A תושבי עוטף עזה מספרים על רגעי האימה %2F%2F צילום%3A יוני ריקנר

השר סמוטריץ' אמר כי מעבר למערכה הצבאית שהמדינה מנהלת כעת כדי להכריע את חמאס, נדרשת עבודה מאומצת כדי לשקם ולבנות מחדש את הישובים שנפגעו, ובשיחות שקיים עם ראשי הרשויות בימים האחרונים הוא למד על האתגרים הגדולים ועל הצורך בתקציב שוטף מיידי וגמיש למתן מענה לצרכים המידיים הנובעים מניהול המערכה.

השר סמוטריץ' גם הודיע כי בכוונתו להביא באופן מידי לאישור הממשלה החלטה, על פיה הממשלה תעביר למתיישבים בישובים שפונו מענק סיוע מיוחד בסך של 1,000 ש"ח לנפש ועד 5,000 ש"ח למשפחה כמענק התארגנות מיידי שלא על חשבון הפיצוים בשל נזק ישיר שנגרם.

גופות מכוסות בסמוך למבנה שהוחרב בידי מחבלים בקיבוץ בארי, צילום: אורן בן חקון

סמוטריץ' חתם את דבריו בחיזוק ידי הרשויות ותושביהם ובתקווה כי הסיוע האמור יסייע ולו במעט בהתמודדות המורכבת כל כך עם המצב הקשה בו אנו מצויים.

נציין כי לגבי מענק לכלל האוכלוסייה טרם התקבלה החלטה. מענק בגובה של 1,000 שקלים לאדם למפוני הדרום יועבר מיידית לחשבונות.

נציין כי חלוקת המענקים עליה החליט סמוטריץ היא בניגוד לעמדה המקצועית של אגף התקציבים במשרד האוצר שסבור שהכסף צריך להתמקד כרגע בפינוי ובעתיד בשיקום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...