"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
מהספה בבית

הקץ לתורים הארוכים: סופר־פארם מציעה בדיקת אנטיגן מוסדי מרחוק

הרשת מרחיבה את השירות לבדיקות קורונה ומציעה לראשונה בדיקת אנטיגן מוסדי מרחוק בשיחת וידאו שתחסוך את היציאה מהבית ואת העמידה בתור

,עודכן
0השמעה
סופר־פארם, צילום: יהושע יוסף

סופר־פארם מרחיבה את השירות לבדיקות קורונה ומציעה לראשונה בדיקת אנטיגן מוסדי מרחוק בשיחת וידאו שתחסוך את היציאה מהבית ואת העמידה בתור. סופר־פארם מפעילה כיום 11 עמדות פיזיות לבדיקת אנטיגן מוסדי בסניפים של זכייני הרשת. כעת יוכלו הלקוחות לבצע בדיקת קורונה ביתית באמצעות שיחת וידאו בכמה שלבים פשוטים ולקבל תשובה במהירות ובלי לעמוד בתור. השירות יהיה זמין בכל שעות היממה באתר סופר־פארם אונליין ובתשלום של 31 שקלים.

השירות החדש יכול להתבצע היות שלאחרונה אישר משרד הבריאות לבצע בדיקות אנטיגן מוסדי מרחוק. המשמעות היא שבדיקות קורונה ביתיות יוכלו להתקבל כבדיקה רשמית שתוכר על ידי קופות החולים. בינתיים מי שמציע שירות דומה הוא מד"א, במחיר של 32 שקלים.

יש לציין שהיום, לאור הירידה בתחלואה, חלה ירידה בצורך לבצע בדיקות אלה. בשיא הקורונה נדרשו אנשים לבצע בדיקה כזו לפני ביקור בקולנוע, בבתי קפה, במסעדות ועוד. כיום מי שנחשף לחולה מאומת צריך לבצע בדיקה מסוג זה, או אם יש תסמינים. אפשר להיבדק בעמדות ייעודיות שהמדינה הגדירה שהן חלק מהמכרז בחינם, אבל כעת מדובר בשירות מצומצם יותר ולכן יש פחות עמדות בדיקה פיזיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר