"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
הודח כמנכ"ל, חוזר כיו"ר

איציק אברכהן נבחר ליו"ר דירקטוריון שופרסל

אברכהן הודח בינואר מתפקיד מנכ"ל הקבוצה, ביוזמת היו"ר לשעבר יקי ודמני - שהודח בעצמו לאחר מכן • ההחלטה התקבלה פה אחד בדירקטוריון החדש – שנשלט על ידי מועמדיו של אברכהן

,עודכן
0השמעה
יצחק אברכהן בוועדת הכלכלה (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

איציק אברכהן, שהודח מתפקידו כמנכ"ל שופרסל במהלך חודש ינואר השנה, חזר לחברה מהדלת הקדמית כיו"ר הדירקטוריון. אברכהן מונה ביום שלישי לתפקיד דירקטור בחברה, וארבעה מועמדיו לתפקיד ניצחו אף הם בהליך הבחירות ומונו לדירקטורים. כצפוי, הוא נבחר פה אחד לתפקיד היו"ר.

שופרסל הודיעה ביום שלישי האחרון כי באסיפה השנתית שהתכנסה התקבלה ההחלטה לאשר את מינויים של איציק אברכהן, משה אטיאס, רון הדסי, שלמה זהר ואילן רון כדירקטורים של החברה.

המשמעות היא שכל חמשת הדירקטורים בקבוצת אברכהן, משה אטיאס, רון הדסי, שלמה זוהר, אילן רון ואברכהן עצמו - אושרו לתפקיד. שני הדירקטורים המכהנים, יואב שלוש ורן גוטפריד, לא אושרו. חמשת הדירקטורים שנבחרו היוו רוב בדירקטוריון ולכן הצפי היה שהם יאשרו את מינויו של אברכהן לתפקיד יו"ר הדירקטוריון. דירקטוריון שופרסל כולל גם ארבעה דירקטורים חיצוניים, שימשיכו בתפקדם.

סניף שופרסל // צילום: עמי שומן,צילום: עמי שומן

מדובר בניצחון גדול עבור אברכהן שהודח בינואר האחרון מתפקיד מנכ"ל הקבוצה, ביוזמתו של היו"ר לשעבר, יקי ודמני, שבעצמו הודח לאחר מכן.

איציק אברכהן מסר: "אני שמח ונרגש לחזור לשופרסל כיו"ר הקבוצה, הממלאת חלק משמעותי מחיי זה יותר מ־20 שנה, והייתה לי הזכות להוביל אותה כמנכ"ל בעשר השנים האחרונות. אני משוכנע שביחד עם המנכ"ל, מנהלי ועובדי הקבוצה המסורים, נעמוד בכל המשימות המורכבות שלפנינו. אני מודה לחברי הדירקטוריון על האמון שניתן בי ומצפה לעבודה משותפת. יחד, נוביל את שופרסל להצלחות תוך השבחה והצפת ערך לבעלי המניות של החברה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר