"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קימקו אקסייטניג 400 חדש

המקסי-סקוטר הספורטיבי של קימקו נוחת בישראל. המחיר 38,000 שקלים

,עודכן

עופר-אבניר מודיעה על תחילת שיווק הדור החמישי של הקימקו אקסייטינג 400. הדור החדש, 400S, מצויד במנוע בנפח 400 סמ”ק המפיק 35.4 כ”ס. מעבר לזה אפשר למצוא כאן תושבות מנוע שחוזקו וצמד משולשי היגוי שלופתים את המזלג – כמו באופנוע.


עוד מאוברדרייב >>>


לפי קימקו השינויים האלו משפרים את דיוק ההיגוי והתנהגות המקסי-סקוטר תחת עומס. מעבר לאלו, מקבל האקסייטינג החדש דיסק בלם נוסף מלפנים, כלומר שני דיסקים במקום הדיסק הבודד שהורכב שם בעבר. אולי בולט יותר מכל אלו, הוא העיצוב החדש, שממשיך את שפת העיצוב העדכנית והאגרסיבית של קימקו.



דור חדש, מראה חדש, אבל בעיקר גישה חדשה


לטובת נוחות משופרת יש כאן משקף קדמי גבוה יותר עם כוונון לחמישה מצבים, משענת גב, ידיות בלם ניתנות לכוונון ועוד. בכל הקשור לטכנולוגיה מקבל האקסייטינג את לוח השעונים הדיגיטלי של קימקו עם מערכת “נודו” המאפשרת סנכרון של לוח השעונים עם הטלפון הנייד, שימוש ב- GPS בזמן אמת ועוד. הקטנוע מקבל גם תאורת LED בפנסי החזית וגמאחור. מחירו של קימקו אקסייטינג 400 נקבע על 38,000 שקלים על הכביש.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר