"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתעדכן: יגואר F-פייס

רכב הפנאי היוקרתי עובר עדכון ומקבלת גרסה היברידית. החל מ-458,000 שקלים

,עודכן

חצי עשור לאחר שהוצג, זוכה יגואר F-פייס לעדכון וגם לגרסה היברידית ראשונה למותג. יחידת ההנעה ההיברידית מציעה הספק משולב של 404 כ”ס, אלו עוברים דרך תיבה אוטומטית בעלת שמונה יחסי-העברה אל ארבעת הגלגלים. נתונים הביצועים מדברים על תאוצה ל-100 קמ”ש תוך 5.3 ש’ מחד ועל טווח נסיעה חשמלי נקי של 53 ק”מ.


עוד מאוברדרייב >>>


מחירה של הגרסה ההיברידית החדשה עומד על 532,000 שקלים והיא מגיעה לישראל ברמת אבזור S פלוס. זהו מכיר גבוה למדי, המציב אותו מול תחרות קשה, טובה, וזולה משמעותית. הדברים אמורים גם לגרסת הבנזין שתימכר כאן במחיר התחלתי של 458,000 שקלים.



בין השינויים העיקריים אפשר לציין כאן טכנולוגית ביטול רעשים, חוגת ההילוכים הפכה לבורר נורמטיבי, מסך המולטימדיה גדול ושופר ויש עוד נגיעות עיצוביות פה ושם. ישנו גם לוח שעונים וירטואלי אבל רק בגרסאות האבזור היקרות יותר. בגרסת הבסיס, מבחינת מערכות בטיחות מתקדמות, אפשר למצוא בעיקר בלימה אוטנומית ותיקון סטייה מהנתיב. מערכות מקובלות בסגמנט כמו בקרת שיוט אדפטיבית או התרעה על רכב בשטח המת, רק בגרסאות היקרות יותר.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר