"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוטוטק: ארבה לנאסד”ק

ארבה רובוטיקס, המפתחת טכנולוגיית רדאר ברזולוציה גבוהה, תונפק בנאסד"ק

,עודכן

ארבה רובוטיקס בע”מ, ספקית פתרונות רדאר מתקדמים, הודיעה היום כי חתמה הסכם מיזוג עם Industrial Tech Acquisitions, Inc (נאסד”ק: ITAC) חברת רכישה למטרה מיוחדת (SPAC) הנסחרת בציבור. עם השלמת הרכישה, תפעל החברה המשולבת תחת השם ארבה והמניה תירשם למסחר בנאסד”ק תחת הסימול ARBE.


עוד מאוברדרייב >>>


ארבה, שנוסדה בשנת 2015,מאפשרת כבר כיום בניית מערכות סיוע אמינות ובטוחות לנהגים, תוך שהיא סוללת את הדרך לנהיגה אוטונומית מלאה. החברה היא הראשונה בעולם שפיתחה רדאר ברזולוציה גבוהה לרכב , המציג תמונה מפורטת פי 100 מזו של הרדארים הקיימים כיום בשוק. הטכנולוגיה של ארבה מבטיחה לפתור את הכשלים של חיישני הרכב שגרמו לתאונות כלי רכב אוטונומיים בשנים האחרונות, ומספקת בטיחות מלאה לנהגים כמו גם למשתמשים הפגיעים בסביבת הרכב, בהם הולכי הרגל ורוכבי האופניים.


ערכת השבבים שפותחה בארבה מכילה את מערך הערוצים הגדול ביותר בתעשייה עם 48 ערוצי קליטת RF ו-48 ערוצי שידור, שבב מעבד ייעודי, לצד פתרון עיבוד מידע רדאר מבוסס AI. הפתרון של ארבה מוכן לייצור המוני, ולטענת החברה פועל היטב בתרחישי הקיצון המאתגרים ביותר ובכל תנאי הסביבה.


יצרניות רכב וחברות Tier 1 מפתחות כיום את הדור הבא של הרדארים שלהן על בסיס הטכנולוגיה של ארבה, שתומכת גם במגוון יישומים נוספים, כולל מוניות אוטונומיות, רובוטים ורכבי משלוח אוטונומיים, רכבים מסחריים, רכבים תעשייתיים, ועוד.


קובי מרנקו, מנכ”ל ארבה, אמר: “המיזוג של ארבה ו-Industrial Tech Acquisitionsיאפשר לנו לממש את החזון שלנו, של יצירת עתיד אוטונומי באמצעות טכנולוגיית רדאר שתביא לבטיחות אמיתית בכביש, תוך הקפדה על היתכנות מסחרית. אנו שמחים מאוד לשתף פעולה עםITAC,שניסיונה המשמעותי בבנייה והשקעה בחברות טכנולוגיה מתקדמות יסייע בהבאת הטכנולוגיה פורצת הדרך שלנו לשוק רחב יותר.”




לחברה המאוחדת יהיה שווי הוני פרופורמה של כ-573 מיליון דולר ושווי חברה של כ-723 מיליון דולר בסגירה. בהנחה שלא יבוצעו פדיונות על ידי בעלי המניות של Industrial Tech , העסקה צפויה להניב תמורה ברוטו של עד 176 מיליון דולר, כולל סך של עד 76 מיליון דולר במזומן המוחזקים בחשבון הנאמנות של Industrial Tech.


העסקה נתמכת בנוסף על ידי השקעת PIPE של 100 מיליון דולר המעוגנת על ידי משקיעים מוסדיים ביניהם ניתן למצוא את M&G Investment Management, Varana Capital, Texas Ventures, אייל ולדמן ומשקיעים נוספים ששמם יפורסם בהמשך.


כל בעלי המניות הנוכחיים של ארבה יעבירו את מלוא אחזקת המניות הקיימת שלהם לחברה המשולבת. העסקה, שאושרה פה אחד על ידי מועצות המנהלים של ארבה ו-Industrial Tech, צפויה להיסגר ברבעון השני של שנת 2021, בכפוף לאישור בעלי המניות, ותנאי סגירה מקובלים אחרים. לאחר השלמת הרכישה, ארבה תשמור על צוות הניהול המנוסה שלה, עם קובי מרנקו כמנכ”ל (CEO), נועם ארקינד כמנהל טכנולוגי ראשי (CTO), רם מכנס כמנהל עסקים ראשי (CBO), ודני קליין כמנהל כספים ראשי (CFO).


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר