"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המהדורה המיוחדת של וספה כבר כאן – החל מ-31 אלף שקלים

מספר יחידות מוגבל, שני דגמים, ככה חוגגים יום הולדת במותג וספה. ויש גם מחירים

,עודכן
0השמעה

בסוף השבוע האחרון התקיים בחוף הים של מלון קרלטון בתל אביב אירוע חגיגי לציון 80 שנה לוספה, בשיתוף מועדון הווספות הישראלי. האירוע המקומי נערך לאחר חגיגות הענק שהתקיימו ברומא לפני מספר שבועות, בהשתתפות יותר מ-25 אלף רוכבי וספה.

במסגרת האירוע הושקו בישראל שני דגמים במהדורת 80th Anniversary, שנוצרה במיוחד לכבוד חגיגות ה-80 למותג. שני הדגמים עוצבו בהשראת וספה המקורית משנת 1946, עם שילובי צבעים ואלמנטים עיצוביים ייחודיים. כל אחד מהם ייוצר במהדורה מוגבלת וממוספרת, מה שמעניק להם כבר כעת עניין בקרב אספני המותג ופוטנציאל להפוך לפריטי אספנות בעתיד.

המהדורה, שנחשפה לפני כחודשיים, בולטת בעיקר בזכות צבע ירוק ייחודי המזכיר את גוון הדגם המקורי מ-1946. גם מראות הצד, ידיות האחיזה למורכב, הכנף הקדמית ומרכזי החישוקים צבועים בהתאם, כאשר החישוקים עצמם עוצבו בהשראת וספה 98 המקורית. המושב זוכה לריפוד ירקרק עם תפירה בסגנון קלאסי, ובנוסף שולבו גימורי כסף מט, בהם הטבעת המקיפה את יחידת התאורה הקדמית.

צילום: יצרן

מהדורת ה-80 מוצעת בישראל בשני דגמים. הראשון הוא פרימוורה 125, שמחירו עומד על 31 אלף שקלים וכולל בין היתר מערכת ABS, לוח מחוונים דיגיטלי צבעוני ומפתח חכם. לצדו מוצע גם GTS 310 במחיר של 46 אלף שקלים. שני הדגמים ישווקו בארץ בכמות מצומצמת של יחידות.

במהלך חגיגות ה-80 שנערכו ברומא לפני שבועיים חשפה וספה גם מהדורה מיוחדת נוספת בשם Edizione Ottantesimo. מהדורה זו מבוססת אף היא על ה-GTS 310, כוללת שילובי צבע וגימור ייחודיים, ותוגבל ל-1,946 יחידות בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר