"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מדמיון למציאות – תחרות טויוטה דרים קאר יוצאת לדרך

תחרות ציורי ה-Dream Car הבינלאומית של טויוטה יוצאת לדרך והיא מזמינה את ילדי ישראל להשתתף ולעצב את מכוניות העתיד. צילום: טויוטה

,עודכן
0השמעה

חברת טויוטה ישראל פתחה בימים אלו את תחרות Toyota Dream Car. מדובר בתחרות ציור בינלאומית המיועדת לילדים, הנדרשים לצייר את מכונית החלומות שלהם ודרך הציור להביא לידי ביטוי רעיונות וחזון כיצד תיראה מכונית העתיד.

עוד מאוברדרייב >>>

התחרות שנפתחה ב-19 לינואר מחולקת לשלוש רמות גיל: עד 7, 8-11 ו-12-15. חבר השופטים המקומי יבחר במהלך חודש פברואר את שלושת הציורים המצטיינים בכל קטגוריית גיל, אשר יעלו לשלב התחרות העולמי שיתקיים במהלך הקיץ ביפן, ויתמודדו מול ציורים של ילדים מ-90 מדינות ברחבי העולם בהן פועלת טויוטה.

הציור המנצח במקום הראשון יזכה בפרס של 5,000 דולר לילד שצייר את הציור, ובמענק בגובה 10,000 דולר למוסד החינוכי בו הוא לומד. לישראל ישנה היסטוריה חיובית בהשתתפות בתחרות, כאשר בשנת 2019 זכה יואל בן שושן בן ה-9 בזמנו במקום הראשון בתחרות העולמית. פרטים מלאים על התחרות ועל דרכי ההשתתפות מפורסמים באתר האינטרנט של טויוטה ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר