"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חבל הצלה: יותר טווח לטסלה מודל 3

טסלה מתחילה לשווק בישראל גרסת Long Range חדשה עם טווח נסיעה של למעלה מ-700 ק"מ ובמחיר תחרותי

, עודכן
0השמעה

גם בישראל, כמו בלא מעט שווקים בעולם, סובלת טסלה מירידה משמעותית במכירות בשנת 2025. כעת, לאחר התחלת מסירות מודל Y המחודשת, מקווים בחברה להים מחדש את המכירות באמצעות גרסת Long Range חדשה בעלת הנעה אחורית שמוצעת במחיר תחרותי מול מכוניות סדאן חשמליות מקבילות בקטגוריה כמו אקספנג P7, BYD סיל ויונדאי איוניק 6.

עוד מאוברדרייב >>>

הגרסה החדשה מתבססת על תצורת ההנעה האחורית של מודל 3 עם תאוצה ל-100 קמ”ש ב-5.2 שניות במקום 6.1 שניות בגרסת ההנעה האחורית הסטנדרטית. תוצאה של מנוע חשמלי מעט חזק יותר בהשוואה לגרסה הבסיסית, עם הספק משוער של קצת יותר מ-300 כ”ס.

תמונות: יצרן

גרסת ה-Long Range מגיע כמובן עם סוללה מוגדלת בקיבולת של כ-75 קוט”ש, כשיחד עם עדכוני תוכנה למערכת ניהול האנרגיה מסוגל לרשום טווח נסיעה מרבי של 702 ק”מ לפי תקן WTP, מה שהופך אותה לאחת המכוניות החשמליות בעלות הטווח הארוך ביותר אותן ניתן לרכוש בישראל. מדובר בתוספת של 189 ק”מ לעומת גרסת הבסיס של מודל 3 וכ-80 ק”מ ביחד לגרסת ה-Long Range כפולת ההנעה.

מחירה של טסלה מודל 3 בגרסת ה-Long Range החדשה מתחיל ב-228 אלף שקלים, כ-15 אלף שקלים יותר ממחירה ההתחלתי של גרסת הטווח הרגיל של מודל 3 בתצורת הנעה האחורית שהיא הגרסה הזולה ביותר בהיצע של הדגם בישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר