"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהפכה ירוקה בפרטנר: Enova תעביר את צי הרכבים של החברה לחשמלי

פרטנר היא קבוצת התקשורת הראשונה בישראל שמובילה מהלך מסוג זה • Enova תטמיע עמדות טעינה במטה החברה ובבתי העובדים, ותתפעל אותן

,עודכן
0השמעה
נקודת הטענה של אינובה, צילום: יח"צ

קבוצת התקשורת פרטנר וחברת אינובה (enova) מבית נופר-מלגם, חתמו על עסקה לשיתוף פעולה בתחום המעבר לרכבים חשמליים.

במסגרת העסקה, תלווה אינובה את פרטנר, שהיא קבוצת התקשורת הראשונה בישראל שמובילה מהלך מסוג זה, בתהליך הטמעת עמדות טעינה חשמליות מנוהלות במטה החברה ובבתי העובדים.

במסגרת העסקה בין החברות, תספק אינובה לפרטנר במהלך השנים הקרובות עמדות טעינה בהתאם לקצב החלפת הרכבים לחשמליים, תוך ניהול התהליך באופן מלא, לרבות התקנה, שירות ותפעול שוטף. אינובה תספק גם מערכת ניהול מתקדמת שמאפשרת את ניהול הטעינה וחלוקת החשמל בצורה חכמה על פני העמדות, זאת לצד מעקב, בקרה, איסוף וניתוח של נתוני צריכת החשמל עבור מנהל צי הרכב בחברה.

בשלב ראשון, כבר הותקנו עשרות עמדות במטה פרטנר בראש העין, כאשר צי הרכב של פרטנר מהווה את אחד מציי הרכבים הגדולים בין החברות במשק הישראלי. תהליך המעבר לרכבים חשמליים מהווה מהלך אסטרטגי, אשר צפוי לצמצם את פליטת זיהום האוויר של החברה.

נקודת הטענה חשמלית של אינובה,

אינובה, בראשות יובל קינן, היא חברה בת מבית נופר אנרגיה וקבוצת מלגם, אשר מקדמת פתרונות כוללים בתחום האנרגיה המתחדשת. החברה עוסקת בהקמת רשת טעינה לרכבים חשמליים בפריסה ארצית רחבת היקף, לצד ייצור, אגירת ואספקת חשמל פרטית על ידי ייצור במערכות סולאריות.

אינובה מספקת שירות חדשני שכולל עמדות חכמות לטעינה מהירה, טעינה בשעות מועדפות לחיסכון בחשמל וכן תמיכה בעשרות עד מאות רכבים חשמליים באתר אחד על ידי אלגוריתם שלומד את התנהגות הטעינה עבור כל רכב. השירות מאפשר הפעלת טעינה באמצעות: אפליקציה, צ'יפ RFID, סריקת QR וגם שימוש בכרטיס העובד של החברה.

על פי תחזית רשות החשמל ומשרד האנרגיה, עד שנת 2030 צפויים להיכנס לשימוש כמיליון רכבים חשמליים בישראל. מהלך זה ממצב את פרטנר כחברה בעלת מודעות סביבתית גבוהה שחורטת על דגלה ערכי חדשנות, קיימות ואקולוגיה, וצפוי להעלות את דירוג החברה השנתי במדד ה-ESG (אחריות חברתית-תאגידית) הבינלאומי.

משנה למנכ"ל פרטנר, דגנית קרמר: "אנחנו צועדים לעבר עתיד מתקדם, יעיל וירוק יותר. לצד מצוינות והובלה בשוק התקשורת, פרטנר חרטה על דגלה חדשנות, קיימות ותרומה לסביבה".

מנכ"ל אינובה, יובל קינן // צילום: נוי ערקובי,

מנכ"ל אינובה, יובל קינן: "אנו שמחים להיות שותפים של פרטנר במעבר לתחבורה ירוקה, כחלק מהמגמה ההולכת וצומחת בחודשים האחרונים, כאשר חברות רבות במשק הישראלי מתחילות להעביר חלקים מצי הרכב שלהן לחשמלי. לאינובה פתרון ייחודי, חסכוני ויעיל שמאפשר ניהול של הטעינה בעבודה, בבית ובמרחב הציבורי בחשבונית אחודה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר