סקודה מתחילה לשווק בישראל את גרסאות הפלאג-אין של האוקטביה והסופרב המוצלחות והמצליחות שלה. גרסאות אלו מגיעות לישראל באיחור ניכר, שנים לאחר שהוצגו בניכר. זהו לא עניין של אופנה אלא יותר כזה של תזמון – כשכיום גרסאות כאלו כבר לא מקבלות את הטבת המס מהן יכלו ליהנות בעבר.
האוקטביה פלאג-אין היבריד תשווק כאן במחירים שמתחילים ב-189,000 שקלים לגרסת ‘אמבישן’ ומגיעים עד ל-189,00 שקלים ברמת גימור ‘סטייל’. לרכב מנוע בנפח 1.4 ליטר, המשודך לתיבה רובוטית כפולת מצמדים עם 6 הילוכים ומעביר את כוחו אל הגלגלים הקדמיים. ההספק המשולב עומד על 204 כ”ס ונתון התאוצה ל-100 קמ”ש מעמידה עומד על 7.6 שניות. הצד החשמלי של מערכת ההנעה ניזון מסוללה בעלת קיבולת של 13 קוט”ש וטווח נסיעה חשמלי המרבי המוצהר עומד על כ- 60 ק”מ.
גם הסופרב כאמור מקבלת יחידת הנעה היברידית נטענת כשהמחירים כאן מתחילים ב-242,500 שקלים עבור רמת הגימור ‘סטייל’ כשרמת הגימור הבכירה (L&K) תימכר כאן ב-258,500 שקלים. גם כאן אפשר למצוא מנוע בנפח 1.4 ליטר, המשודך לתיבת ה-DSG שמעבירה את הכוח אל הגלגלים הקדמיים. ההספק המשולב עומד כאן על 218 כ”ס, וזה מספיק כדי להאיץ את הסופרב מ-0 ל-100 קמ”ש תוך 7.7 שניות. גם כאן אפשר למצוא את אותה הקיבולת לסוללה כשטווח הנסיעה החשמלי המוצהר עומד על כ-50 ק”מ.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו