חטיף פרמזן שלא תוכלו להפסיק לאכול // צילום: מאיה דרין // חטיף פרמזן שלא תוכלו להפסיק לאכול

הקשר בין כריסטיאנו רונאלדו לגבינת פרמזן

גם אם עוד רגע חוזרים לשגרה, יש הרגלים שיישארו לעד • אחד מהם הוא ישיבה בסלון וצפייה בכדורגל תוך כדי נשנוש • מאיה דרין עם מתכון ממכר במיוחד

יש לי וידוי, אני אוהבת כדורגל. מאז ומתמיד אהבתי, כך שמשמח אותי במיוחד לגלות שליגת האלופות בשיאה, לשבת על הספה בסלון ביתי ולצפות בכדורגל איכותי. אמנם החזרה לשגרה בפתח ורבים מן ההרגלים החדשים שפיתחנו בשנה האחרונה הולכים להיעלם, אך יתכן שבכל זאת הפכנו ליצורים ביתיים יותר הנהנים לרבוץ על הספה ולצפות בכריסטיאנו רונאלדו כובש שער נוסף.

כך או כך, כדורגל טוב דורש נישנוש הולם, ואפילו צפייה מנומנמת באנטומיה של גריי זקוקה לחיזוק של טעם טוב, אז הכנתי לכם מתכון של חטיף פרמז'ן שלא תוכלו להפסיק לאכול. 

רשימת חומרים ל-12 חטיפים

4 חלבונים

1 כפית אבקת שום

2 כפיות פפריקה

1 כפית אורגנו יבש

מעט מלח

פלפל שחור לפי הטעם

½ כוס פרמז׳ן מגורר

למטבלים:

1 גביע יוגורט

2 כפיות ממרח זיתים

1-2 כפיות ממרח אריסה (תלוי במידת החריפות שאוהבים)

חטיף פרמזן שלא תוכלו להפסיק לאכול // צילום: מאיה דרין
חטיף פרמזן שלא תוכלו להפסיק לאכול // צילום: מאיה דרין

אופן ההכנה:

בעזרת מזלג או מטרפה ידנית, מערבבים את החלבונים עם התבלינים. (זהירות עם המלח הפרמז׳ן מלוח)

משמנים תבנית שקעים של מאפינס ומחלקים את תערובת החלבונים שווה בשווה בין השקעים.

מפזרים מעל את הפרמז׳ן באופן שווה.

אופים בתנור בחום גבוה, 200 מעלות במשך 12-15 עד שהפרמז׳ן מזהיב.

מצננים למשך מספר דקות.

בינתיים מערבבים חצי גביע יוגורט עם ממרח הזיתים והחצי השני עם האריסה.

זוללים את החטיף עם המטבלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...