"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תקלת ענק במחשבים הביאה להפסקת המסחר בבורסה

אנשי המחשוב של הבורסה לניירות ערך פתחו בבדיקה למה שהביא לתקלה הנרחבת • נשלל החשד למתקפת סייבר • אחד הסוחרים סיפר: "אני 15 שנה בשוק ואף פעם לא ראיתי דבר כזה" • קודם לתקלה נרשמו עליות שערים במדדים המובילים

,עודכן
מה גרם לתקלה? // צילום: גדעון מרקוביץ' // מה גרם לתקלה?

בהלה בבורסה לניירות ערך בתל אביב:תקלה חמורה במחשבים גרמה להפסקת המסחר אחר הצהריים (חמישי).מהבורסה לניירות ערךנמסר שמקור התקלה נבדק, אך נשלל החשד למתקפת סייבר. לאחר כחצי שעה נפתח המסחר מחדש.

בשלב זה לא ברור עדיין מה משמעות התקלה והפסקת המסחר עבור המשקיעים, והאם נגרם נזק כלכלי משמעותי. מהבנקים הגדולים נמסר כי התקלה לא קשורה אליהם.

אחד הסוחרים אמר ל"ישראל היום": "עד כמה שאני מבין היה ניתן לשדר הוראות, אבל המסחר לא התבצע. אני 15 שנה בשוק ואף פעם לא ראיתי דבר כזה".

קודם לתקלה נרשמו עליות שערים במדדים המובילים בשיעור של כ-0.8%, עלייה המהווה המשך של המגמה האופטימית בעקבות נסיגת התפשטות הקורונה וההתקדמות בחיסונים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר