"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקרע בין אייל גולן ואיתי לוי מעמיק

זמן קצר לאחר שדווח כי השניים מפרידים כוחות, אייל גולן הוציא את איתי לוי מחוג החברים אחריהם הוא עוקב באינסטגרם • ומה לגבי המיוצג לשעבר?

,עודכן
צילומים: גדעון מרקוביץ', לירון מולדובן // אייל גולן, איתי לוי

סערת אינסטגרם חדשה בדרך?בפעם האחרונה שבהאייל גולןהעזר להסיר עוקב ממישהוזה לא נגמר טוב, והנה כעת הוא עושה זאת שוב.

מלחמת העוקבים של אייל גולן: מערכה שנייה

בגלל עוקב: אייל גולן עוקץ את אופירה אסייג

אירית רחמים נגד אייל גולן: המשבר עולה שלב

לא חבר? לא עוקב. אייל גולן // צילום: לירון מולדובן
לא חבר? לא עוקב. אייל גולן // צילום: לירון מולדובן

גולן הסיר אמש (שלישי) מעקב באינסטגרם מהמיוצג שלו לשעבר ב"ליאם הפקות",איתי לוי. לאחרונה דווח כי לוי חתם עם גולן על הסכם העברת ניהול, במסגרתו שילם לו כמה מיליוני שקלים, בגין רווחים עתידיים.

הפרידה חתמה ככל הנראה את קורות חייהם החבריים של גולן ולוי, שהיו בעבר קרובים מאוד ואף שחררו דואט ביחד, וכעת גולן, שסיפר בעבר שהוא נוהג לעקוב אחרי האנשים שקרובים אליו באמת, דוגמת בני משפחתו, החליט להוציא את לוי מהפיד שלו - והסיר עוקב.

להסיר עוקב זה כואב. איתי לוי // צילום: גדעון מרקוביץ'
להסיר עוקב זה כואב. איתי לוי // צילום: גדעון מרקוביץ'

בתזמון מקרי עם האירוע הזה, שעות ספורות קודם לכן, לוי עצמו העלה לסטורי שלו וידאו קצר שבו הוא שר את אחד משיריו האחרונים של גולן, שנקרא - כמה אירוני - "לעשות איתך שלום".

צילום: מתוך האינסטגרם

טוב, זה שהם חברים לא אומר שלוי לא יכול ליהנות ממוזיקה של זמרים אחרים. איתי לוי, אגב, טרם הסיר עוקב מגולן, אבל תרשו לנו לזרוק הימור פרוע ולנחש שזה עוד ישתנה, אפילו ממש בקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר